pancakes1130Doe jij een HBO opleiding in de richting van communicatie, marketing, media of journalistiek en zoek je een stageplek bij een foodmedium? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar zijn we naar op zoek?
Bij Smulweb zijn we op zoek naar twee stagiaires. Een stagiaire voor de blog en een stagiaire voor het tijdschrift Smult. Hierbij is het belangrijk dat je:
– een HBO opleiding in de richting journalistiek, media, communicatie of aanverwant volgt
– houdt van eten en drinken, koken, bakken
– van aanpakken weet
– creatief kan schrijven
– spontaan en ondernemend bent
– verantwoordelijkheid durft te dragen
– over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk
– het Nederlands uitstekend beheerst

  • Smulweb blog stagiaire (voor de zomermaanden)
    Voor Smulweb Blog zoeken we een enthousiaste beheerder. Je scant dagelijks het internet op zoek naar de leukste food facts, how to’s, food festivals en ander nieuws uit culi-land. Hiervan schrijf je op blogposts voor op Smulweb Blog. Soms kort en snel, soms langere thema artikelen. De blogposts verschijnen op Smulweb.nl en Smulweb Facebook, dus je hebt direct een bereik van ruim 2,5 miljoen bezoekers per maand.
  • Smult stagiaire (zomermaanden en/of vanaf september t/m januari met einddatum in overleg)
    Voor het Smulweb magazine Smult zoeken we een vlotte, creatieve stagiaire met een scherpe pen en veel ideeën. Dat je van lekker eten en kokkerellen houdt is natuurlijk een must! Tijdens de stage word je betrokken bij alles wat komt kijken bij het maken en uitgeven van een magazine. Het is een echte spin-in-het-web stage waarbij je een coördineerde rol krijgt en daadwerkelijk meehelpt met de uitvoering. Daarnaast doen we een beroep op je marketing skills en ontdek je veel over de mediabranche. Heel leerzaam!

Over de stage
Je werkt in een informeel team van 14 mensen boven ons Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Smulweb is een veelzijdig en ondernemend bedrijf waar ook voor jou als stagiaire veel kansen liggen en ruimte is voor je eigen creatieve inbreng. De stagevergoeding is € 300,- per maand. De gezamenlijke lunchkosten worden hierop in mindering gebracht. Hiervoor krijg je elke dag een verse, uitgebreide en biologische lunch.

Over Smulweb
Smulweb is een online community waar dagelijks door enthousiaste Smulwebkoks nieuwe recepten, artikelen en recensies worden geplaatst. De site wordt maandelijks bezocht door ruim 2,5 miljoen mensen.

Over Smult
Smult is het kooktijdschrift van Smulweb en verschijnt 4x per jaar, aan het begin van elk seizoen. Met ruim 60 recepten, interviews en gerechten van bekende topchefs en veel meer is Smult elke keer weer een feestje!

Stuur je motivatie en CV naar fleur@younitymedia.nl voor de Smulweb Blog stage en mail naar dorith@younitymedia.nl voor de Smult stage.