Lepeltje lepeltje
Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit jaar uit naar maar liefst zeven steden en Mysteryland. In Amersfoort, Dordrecht, Utrecht, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven en op Mysteryland gaat jong en oud bourgondisch genieten. Vanaf Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus wordt er vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, spelen er toffe bands en dj’s, is er een mooi programma voor de kinderen en er is een markt. Zoals altijd is de toegang gratis.

Eten
Op Lepeltje Lepeltje staan geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens uit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers. Het eten is divers; van malse spareribs tot oesters, van vrolijke cupcakes tot ijs en alles daartussenin. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Cultuur
Naast heerlijk eten zijn bands, DJ’s en een kinderprogramma de grote smaakmakers van het festival. De tofste artiesten uit de omgeving worden een podium geboden. Voor kinderen zijn er veel leuke activiteiten zoals kindertheater, yoga, kinderkookworkshops en nog heel veel meer.

Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Dus heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Wil je met jouw restaurant laten zien aan Utrecht wat je in huis hebt? Of zit je in een toffe band waarvan Utrecht het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.

Agenda
Lepeltje Lepeltje Amersfoort
13 t/m 16 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen

Lepeltje Lepeltje Dordrecht
3 t/m 5 juni – Weizigtpark

Lepeltje Lepeltje Utrecht
24 t/m 26 juni – Park Lepelenburg

Lepeltje Lepeltje Groningen
1 t/m 3 juli 2016 – De Nieuwe Kerk

Lepeltje Lepeltje Zwolle
8 t/m 10 juli – Ter Pelkwijkpark

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn
29 t/m 31 juli – Park Haven Centrum

Lepeltje Lepeltje Eindhoven
5 t/m 7 augustus – Anne Frankplantsoen

Lepeltje Lepeltje Mysteryland
27 t/m 28 augustus – Mysteryland