Festival

Nog geen plannen dit weekend? Aanstaande zondag is er weer een editie van de NeighbourFood Market. Jong, oud, brak en fris ontmoet elkaar op de plek waar het lekkerste eten van Amsterdam verzameld is. De NeighbourFood Market is er voor iedereen die van lekker eten houdt.

Platform
De NeighbourFood Market is een plek voor plaatselijke restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers en ga zo maar door. Als bezoeker geniet je aan gezellige lange tafels in een relaxte sfeer met heerlijk eten en drinken.

Beste eettentjes
Proef wat je anders nooit eet. Hoor verhalen die je nog niet kent. Vind de beste eettentjes verzameld bij elkaar. Ontdek je nieuwe favoriete lunchzaak of restaurant. De NeighbourFood Market is een plek om lokaal geproduceerde specialiteiten te ontdekken maar ook om inspiratie op te doen en smaken uit de hele wereld uit te proberen.

Deze editie is het in en rondom de Zuiveringshal van de Westergasfabriek. Van 11.00u tot 18.00u. De entree is gratis, maar heb je nog iets houdbaars in je kast staan wat je niet gebruikt, neem het dan mee voor de inzamelplek van de voedselbank.

Kan je deze keer niet? Elke derde zondag van de maand vindt dit leuke evenement plaats.

NeighbourFood Market