SmultHersft-12

Het wordt herfst! De blaadjes vallen van de bomen en de stoofpannen komen weer uit de kast. Daar hoort natuurlijk een herfst Smult bij! In de nieuwe Smult vind je alles om je keuken en gerechten helemaal herfstproof te maken.

De herfst start meteen goed met onze nieuwe columniste. De enige echte Annabel Langbein zal vanaf nu in elke Smult een column schrijven. Annabel is onder andere bekend van haar programma ‘The Free Range Cook’ op 24Kitchen en haar 21(!) kookboeken. Meer weten over Annabel? Lees dan deze blog. Annabel vertelt in haar columns alles over gezond en puur eten en deelt heerlijke recepten.

Annabel

Op pagina 31 worden de onbekende producten uit de supermarkt uitgelegd. Er zijn altijd een paar producten die je niet opvallen of niet kent. Deze producten staan dit nummer in de spotlight. Wat is bijvoorbeeld ricotta of verreine, en wat kun je er allemaal mee? Geen zorgen, na dit nummer weet je het. Je tovert ineens ricotta tot een lekker Italiaans borrelhapje!

Ontdek hoe je een echte New Yorker wordt. Denise Kortlever vertelt over de ontbijttrends in New York. Ontbijten in Nederland is vaak snel en makkelijk. Je pakt een boterham, smeert er een laagje boter op en pakt een plak kaas, klaar! Maar in New York pakken ze dat heel anders aan. Daar krijg je als ontbijt een BLT sandwich of oranjebloesemyoghurt. Met deze heerlijke recepten ren je je bed bijna uit.

Ontbijten

Terugkomend is natuurlijk de kookwedstrijd. Drie hobbykoks halen alles uit de kast halen om de jury te overtuigen. En wat past nou beter dan de herfst dan een heerlijke stamppot. Met of zonder een kuiltje jus is  stamppot een van de meest Hollandse gerechten die er bestaat. De drie hobbykoks maken elk hun eigen variatie op het Hollandse stamppotje. Het winnende recept staat op pagina 50. Psst: deze stamppot is verrukkelijk.

Maar ook in dit nummer: food preppen, bier, koffie, zoete recepten en veel meer.

inhoud

Smult ligt vanaf deze week in de winkel. Wil je geen Smult missen? Ga dan naar Smult.nl en word abonnee!