SW_KeukenAgenda2016

De nieuwe Smulweb agenda is uit! De Smulweb agenda van 2016 ligt in de winkel. De agenda is helemaal in Smulweb stijl en staat boordevol recepten, tips en illustraties. De perfecte agenda voor kookliefhebbers. 

De Smulweb agenda van 2016 heeft een prachtig nieuw jasje. De agenda heeft een stevige groene cover met zwarte letters en gouden illustraties. Simpel en stijlvol. Het binnenwerk  staat vol met prachtige illustraties, die variëren van een radijsje tot potten en pannen. Extra fijn: er is genoeg ruimte om in de agenda te schrijven. De agenda heeft een stevige ringband, zo blijft de agenda mooi en kun je hem makkelijk gebruiken.

pagina 1

In deze agenda komen planner en kok samen, want het is natuurlijk geen Smulweb agenda zonder eten! In de agenda staan meer dan 53 verrukkelijke recepten. Wat dacht je van focaccia met geitenkaas, rosbief en avocado of kiptajine met abrikozen? Behalve recepten staan er ook tips en tricks in die alles met eten te maken hebben. Met deze agenda weet je precies hoe je de tafel perfect dekt of hoe je een winter BBQ houdt.

Aan alles hebben we gedacht: aan het begin van de agenda staat een kalender met alle groenten van het seizoen. Dan weet je precies welke groenten goedkoop en lekker zijn in de maand. En er staat ook nog een maattabel van Amerikaanse naar Nederlandse maten, super handig bij het maken van Amerikaanse recepten.

SW_Agenda2016_FINAL-page-005

In de agenda is genoeg plaats voor eigen creaties. Er zijn negen pagina’s waar je je eigen recepten kunt uitschrijven. Ook zit de favoriet van iedereen zit erin: kleurrijke stickers die je overal kan plakken. Elk weekend kun je de sticker ‘Feestje’ plakken! Ook is er een liniaal/boekenlegger toegevoegd, deze klik je op de datum van vandaag, zo sla hem altijd op de goeie pagina open. Na gebruik kun je het calendarium eruit scheuren,  je houdt dan recepten over. Zo heb je aan het eind van het jaar een leuk kookboekje over, in jouw stijl!

pagina2

Hebben? De Smulweb agenda is te bestellen via www.smulweb.nl/agenda en ligt in de winkels voor €14,95