Marcel Willems fotografie

Marcel Willems fotografie

In september staat een deel van de Parade in ‘s Hertogenbosch helemaal in het teken van BELEVEN. Foodbeleving, foodpresentaties en kookworkshops staan hierbij centraal en volgt de snel ontwikkelende trends in de foodbranche.

Food theater en Food Experience Dek

Op het terrein van de Parade komt er een Food theater te staan samen met een Food Experience Dek. Hier zullen diverse workshops voor jong en oud worden georganiseerd, familie-uitjes, kookclubs en vrienden- en vriendinnen uitjes.Er zullen ook workshops en foodpresentaties worden gegeven door lokale, regionale en landelijk bekende koks. Ramon Beuk, Carla de Nijs, Bart van Berkel en Soenil Bahadoer komen in het Foodtheater te staan om hun culinaire kennis te delen.

Zo wordt er ook een wijn-spijsproeverij georganiseerd, een workshop bonbons maken, een foodpresentatie over de Dutch weedburger, een workshop worst maken en koken uit een Mystery Box.

Ook leuk voor kinderen!

Kinderen die van koken houden kunnen op dit evenement óók hun ei kwijt. Er is een foodtheatervoorstelling ‘Over de kook!’ of ze kunnen zelf aan de slag tijdens een workshop ‘Burgers bouwen’.

NIEUW: Wereldterras

Naast de workshops en theatervoorstelling kan je gaan genieten op het nieuwe Wereldterras waar diverse lokale en regionale ondernemers met wereldkeukens bezoekers verwennen met internationaal fingerfood. Bestel hier je drankje en hapje en geniet van de Bourgondische gezelligheid.

Waar: ‘s Hertogenbosch centrum
Wanneer: Vrijdag 11 t/m zondag 13 september 2015

Kaarten: Te bestellen op de website vanaf 6 euro