Fotografie: Joep van Aert

Fotografie: Joep van Aert

Het is officieel zomer dus dat betekent: De Parade! Dit is een rondreizend theaterfestival met ruim 90 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen. En het is niet zomaar een jaar voor de Parade, het is de 25e editie. Zij vieren dit met een aantal Paradeklassiekers en een jubileumvoorstelling. Wij zijn benieuwd!

Bij de Parade denk je aan theatervoorstellingen in combinatie met lekker eten. De Paradekeukens serveren tot laat in de avond of tot het eten op is, van kleine hapjes tot uitgebreide diners. Ook aan drank is gedacht. Je hebt de keuze van kleurrijke cocktails tot een breed assortiment aan wijnen.

Leuk om te weten

Duurzaamheid is voor de Parade erg belangrijk. Alle keukens werken met bio-industrie-vrije producten, de huiswijn zit in eco-vriendelijke en recyclebare flessen, afval wordt hergebruikt en ze verkopen alleen kraanwater in plaats van bronwater.

Nog nooit bij de Parade geweest? Dit is een evenement dat je tenminste één keer mee moet maken. Je kan kiezen uit talloze theatervoorstellingen en je kan er vooral ook lekker eten! Als je er eenmaal bent geweest, zal het niet bij die ene keer blijven. Klik hier voor een overzicht van de restaurants op de Parade.

Amaro Pasta

Amaro Pasta

De Parade bij jou in de buurt:

Rotterdam: 18 t/m 28 juni in Museumpark

Den Haag: 3 t/m 12 juli, Westbroekpark

Utrecht: 17 juli t/m 2 augustus Moreelsepark

Amsterdam: 7 t/m 23 augustus, Martin Luther Kingpark

Kaarten: €7,50