tasty1
Sta jij graag in de keuken? En verras je jouw vrienden keer op keer met een culinair etentje? Dan is dit jouw kans! Tasty Talent is op zoek naar gepassioneerde hobbykoks voor een kookwedstrijd waarbij alles draait om smaak.

Voorselectie
Tasty Talent is een nieuwe landelijke kookwedstrijd voor enthousiaste en gepassioneerde hobbykoks die in staat zijn nieuwe gerechten te bedenken of bestaande recepten een persoonlijke twist te geven. Hobbykoks kunnen deelnemen door het insturen van een recept en foto. Na een schriftelijke voorselectie en enkele landelijke voorrondes gaat de jury tijdens de finale op zoek naar de hobbykok met de beste en lekkerste ‘signature dish’.
Jury-620x176

Sterrenchef in de jury
Dit is je kans om jouw signature dish te laten beoordelen door o.a. topchef Julius Jaspers en sterrenchef Niven Kunz. Uiteindelijk strijden de finalisten ‘live’ tijdens De Tasty in de Jaarbeurs Utrecht voor de titel Tasty Talent 2015.

Dit kun je winnen!
Naast eeuwige roem maak je kans op hele mooie prijzen. Win bijvoorbeeld de hoofdprijs: ATAG keuken apparatuur t.w.v. €2.500,-!

Aanmelden
Grijp deze kans! Meld je uiterlijk 31 juli 2015 aan via www.tastytalent.nl