Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Chocoa – Het belang van duurzame chocolade

shutterstock_230301934

Amsterdam staat van 5 tot 9 maart in het teken van goede chocolade tijdens de derde editie van Chocoa in de Beurs van Berlage. Chocoladeliefhebbers kunnen naar alle lust chocolade zien, ruiken en proeven! Ook zullen verschillende chocolade patissiers en makers vertellen over hoe belangrijk de goede herkomst van chocolade is, en hoe dit de smaak kan bepalen. 

Chocoa festival: vrijdag, zaterdag en zondag 6-8 maart
Tijdens het festival maakt het publiek kennis met de makers van hun favoriete chocolade. Ook vinden er proeverijen, presentaties en andere activiteiten plaats zoals muziekoptredens, filmvertoningen en vele en is er een food square. Naast chocolade zijn er ook andere kwaliteitsproducten te proeven, zoals koffie, bier en wijn.

Chocoa 2015
Waar: Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam
Wanneer: 5 t/m 9 maart 2015
Evenementen: trade fair, congres en festival
Kosten festival: € 10,- (early bird e-ticket), € 12,50 normale prijs via internet en € 15,- verkoop aan de deur.
Voor registratie, kaartverkoop en voor meer informatie ga naar www.chocoa.nl.

2 Reacties

  1. receptenprogramma

    20 januari 2015 at 13:19

    Hi allemaal,

    Voor een nieuw online programma wat uitgezonden wordt op een bekend online digitaal kanaal. Zijn wij met spoed opzoek naar mensen die een recept hebben met een goed (familie)verhaal erachter.
    Bij deze mensen gaat Frances Lichtenberg (bekend van FoodGloss) thuis langs om naar hun verhaal te luisteren en samen het gerecht te bereiden.
    Heb je een gerecht met een goed verhaal…

    Mail mij dan op maxime@bruut.tv voor meer informatie.

    Groetjes,

  2. receptenprogramma

    20 januari 2015 at 13:18

    [b][b]Hi allemaal,

    Voor een nieuw online programma wat uitgezonden wordt op een bekend online digitaal kanaal. Zijn wij met spoed opzoek naar mensen die een recept hebben met een goed (familie)verhaal erachter.
    Bij deze mensen gaat Frances Lichtenberg (bekend van FoodGloss) thuis langs om naar hun verhaal te luisteren en samen het gerecht te bereiden.
    Heb je een gerecht met een goed verhaal…

    Mail mij dan op maxime@bruut.tv voor meer informatie.

    Groetj[/b]es,[/b]

Geef een reactie