Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Chocoa - Het belang van duurzame chocolade

shutterstock_230301934

Amsterdam staat van 5 tot 9 maart in het teken van goede chocolade tijdens de derde editie van Chocoa in de Beurs van Berlage. Chocoladeliefhebbers kunnen naar alle lust chocolade zien, ruiken en proeven! Ook zullen verschillende chocolade patissiers en makers vertellen over hoe belangrijk de goede herkomst van chocolade is, en hoe dit de smaak kan bepalen. 

Chocoa festival: vrijdag, zaterdag en zondag 6-8 maart

Tijdens het festival maakt het publiek kennis met de makers van hun favoriete chocolade. Ook vinden er proeverijen, presentaties en andere activiteiten plaats zoals muziekoptredens, filmvertoningen en vele en is er een food square. Naast chocolade zijn er ook andere kwaliteitsproducten te proeven, zoals koffie, bier en wijn.

Chocoa 2015

Waar: Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam

Wanneer: 5 t/m 9 maart 2015

Evenementen: trade fair, congres en festival

Kosten festival: € 10,- (early bird e-ticket), € 12,50 normale prijs via internet en € 15,- verkoop aan de deur.

Voor registratie, kaartverkoop en voor meer informatie ga naar www.chocoa.nl.

Home Recepten Kookboeken