Doe jij een opleiding op HBO niveau in de richting van communicatie, marketing, media of journalistiek en zoek je een stageplek bij een foodmedium? Grijp dan nu je kans!
Voor de webredactie zoeken we een vlotte, creatieve stagiaire met een scherpe pen en veel ideeen. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Dat je van lekker eten en kokkerellen houdt is natuurlijk een must!

Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar Fleur van Schellen: fleur@younitymedia.nl

Over de stage
Start stage: februari 2015 Het betreft een meeloopstage van 3 tot 5 maanden. Er wordt een stagevergoeding van 300,- per maand uitgekeerd. Je werkt in een informeel team van 12 mensen boven ons Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Smulweb is een veelzijdig en ondernemend bedrijf waar ook voor jou als stagiaire veel kansen liggen en ruimte is voor je eigen creatieve inbreng.

Je versterkt de redactie met het uitzoeken van recepten (Recept van de Dag), foto`s, artikelen en restaurant- en kookboekrecensies. Je hebt nauw contact met de leden, uitgeverijen en diverse persdiensten en maakt de Smulweb Weekend nieuwsbrief. Je schrijft graag over eten en drinken en hebt interesse in alles wat met koken te maken heeft.

Wij zoeken iemand die:
– een HBO opleiding in de richting journalistiek, media, communicatie of aanverwant volgt
– over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk
– houdt van eten en drinken
– van aanpakken weet
– creatief kan schrijven
– spontaan en ondernemend is

Over Smulweb
Smulweb is een online community waar dagelijks door enthousiaste Smulwebkoks nieuwe recepten, artikelen en recensies worden geplaatst. De site wordt maandelijks bezocht door ruim 2,5 miljoen mensen.