P‘Pure Italiaanse Keuken’ maakt indruk. De zware klap waarmee het boek wordt neergelegd (nee, het is zeker geen lichtgewicht boekje) trekt de aandacht en de foto’s waar de pagina’s mee vol staan, laten ons het water in de mond lopen.

Roberto Payer schreef het boek en is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken én de general manager van het restaurant ‘Roberto’s Amsterdam. In dit kookboek laat hij ons zien hoe je zijn restaurantwaardige Italiaanse gerechten thuis kunt maken.

Pure Italiaanse Keuken Carpaccio

Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke carpaccio? Roberto laat je zien dat het helemaal niet moeilijk is om carpaccio te maken, zolang je maar vlees van goede kwaliteit koopt en een scherp mes hebt. En het hele boek staat vol met tips waar je echt wat aan hebt; zo is het helemaal niet moeilijk om je al etend in het authentieke Italië te wanen!

Pure Italiaanse Keuken sfeerfoto

En hoe dat authentieke Italië er nu uit ziet, zie je terug in de talloze sfeerfoto’s die verspreid staan door het hele boek. Al bladerend zie je jezelf over een Italiaans marktje struinen, op zoek naar de lekkerste ingrediënten om de mooiste gerechten mee te maken. Wij krijgen al helemaal zin om Italiaans te koken!

Wil jij dit kookboek nu ook in huis hebben? Haal ‘m hier!

En houd ook zeker onze facebookpagina in de gaten voor nieuwe recepten van Roberto uit dit prachtboek!