shutterstock_211994581Op oudjaarsdag mag een lekkere oliebol echt niet ontbreken. Maar waarom zouden we ons beperken tot de standaard oliebol van de gebakkraam? Smulweb heeft daarom iets nieuws: naast de traditionele appelflappen en oliebollen bakken tien chefs de meest uiteenlopende creaties.

Op oudejaarsdag kan iedereen tussen 10:00 en 16:00 een zakje kakelverse oliebollen komen halen. Voor slechts €10 mag je 10 bollen uitkiezen, met de meest uiteenlopende smaken: appelbeignets met bierbeslag, gerookte chorizobollen, gin-tonic met bosvruchten bollen of kies voor de winnaar van de Facebook oliepoll: pure callebaut-amarulabollen. Nu al enthousiast? Reserveer je oliebollen dan alvast via http://www.smulwebhomeshopping.nl/oliebollen-met-inhoud-afhalen.html, dan krijg je er zelfs 15 voor een tientje!

Bovendien kan je bij Smulweb terecht voor nieuwe musthaves in de keuken. De leukste kookproducten uit de Smulweb Shop gaan hier met een mooie korting de deur uit. Denk aan borden, pannen, schorten, taartplateaus en nog veel meer! Ook heb je de mogelijkheid om abonnee te worden van Smult. Je abonneecadeautje kun je dan gelijk mee naar huis nemen!

12391458_888414794587228_6820950076279681194_n

Natuurlijk is dat nog niet alles: we maken er al voor 00:00 een feestje van met livemuziek en gluhwein. Bovendien kun je ook alvast een lekkere fles bubbels kopen, zodat je niet naar de drukke supermarkt hoeft! Neem vooral ook de kinderen mee, want voor hen is er een heus springkussen geregeld. Zien we je daar?

Wat? Oliebollen met een twist
Waar? Smulweb
Nijverheidsweg-noord 55a
3812 PK Amersfoort
Wanneer? 31 december 2015
Hoe laat? 10:00 – 16:00
Welke lekkernijen worden er gebakken?
Remco KG: Appelbeignets met bierbeslag
Remco van Maurik: gember-wasabi met citrussuiker
Boudewijn Coert: Fred&Ed go Bananas!
Maarten van der Heide: Gerookte Chorizobollen
Robin Porrio: Gin Tonic met bosvruchten-bollen
Terry Klokkemeijer: Originele bollen zonder opsmuk
Kenney Ludwig: pure callebaut-amarula
Angelo Gheza: Mozzarella, zongedroogde tomaat, basilicum
Hester Oppedijk van Veen: Port-cranberries en kaneelsuiker