agendalider2

Mis jij nog een leuke agenda voor het nieuwe jaar? De Smulweb Agenda is dé musthave voor elke thuiskok. Met deze handige jaarplanner mis je nooit meer een afspraak, in tegenstelling tot notities in je telefoon die je al snel over het hoofd ziet. En dat is nog niet alles: met de Smulweb Agenda heb je ook nog eens een heel jaar kookinspiratie én genoeg notitieruimte om je eigen favoriete recepten te noteren.

wk50cheesecakemetappelVooraan in de agenda vind je allemaal vrolijke stickers die je overal kunt plakken. Zo kun je precies aangeven wanneer je vakantie hebt, gaat borrelen of op welke dag het tijd is voor een feestje. Ook is de agenda voorzien van een handige boekenlegger. Deze kun je eruit halen en gebruiken als lineaal, en waar je maar wilt in de agenda plaatsen. Zo hoef je nooit te zoeken welke week het is!

wk6focaccia

De Smulweb Agenda staat bordenvol lekkere en maakbare recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van focaccia met geitenkaas, rosbief en avocado, kiptajine met abrikozen, geroosterde garnalen met limoen of gepofte zoete aardappel met boerenkool? Om het nog leuker te maken bevat de agenda allemaal leuke specials. Zo wordt healthy ontbijten met chocolade oatmeal of een lekkere smoothie ineens heel makkelijk, geven we je allerlei tips & tricks over wildplukken (weet jij bijvoorbeeld wanneer je vlierbloesem of rozenbotels het beste kunt plukken?) en wordt barbecuen in de winter nog veel leuker dan in de zomer dankzij alle feestelijke ideeën.

seizoenen

En dat is nog niet alles: de Smulweb Agenda haal je al in huis voor maar €12,50 inclusief verzending! Zo begin je het nieuwe jaar gelijk goed! Haal hem snel in huis via www.smulwebagenda.nl/korting