The_New_Easy1

Je kent Donna Hay vast wel van haar TV-programma ‘Fast, fresh, simple’ of één van haar kookboeken, die allemaal bestsellers werden. Nieuw in de schappen is ‘The New Easy’, een kookboek met precies dezelfde insteek als haar programma. Donna geeft je meer dan 135 originele recepten die je in een mum van tijd op tafel zet en er ook nog eens heerlijk uitzien!

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.10.16Doordeweeks lekker vers koken is door drukke (werk)schema’s nog wel eens een uitdaging en in het weekend wil je wel eens graag uitpakken. Voor beide gelegenheden geeft ‘The New Easy’ je genoeg inspiratie. Alle recepten zijn erop gericht je leven in de keuken makkelijker te maken. Verrassende maar snelle gerechten zoals Thaise kipsalade, pasta met bloemkoolkrokant en tomatenquiches met burrata en prosciutto vind je in het hoofdstuk ‘doordeweeks’. Meer zin in een bijzonder gerecht? In het hoofdstuk ‘weekends’ kom je onder andere de recepten voor basilicum-ricottagnocci met gegrilde tomaat, krokante eend met gemberpruimen en dumplings met varkensvlees en garnalen tegen.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.09.14

Extra leuk aan ‘The New Easy’ is, zijn de restyle-opties. Donna geeft je tips hoe je een simpel hoofdgerecht snel omtovert tot een prachtig voorafje of een picknickhapje waarbij iedereen zijn vingers aflikt. Met een paar kleine aanpassingen zet je weer een heel nieuw gerecht op tafel!

Dit heerlijke kookboek voor de hele week krijg je nu cadeau bij 4x Smult! Heb jij ook zo zin gekregen om de keuken in te duiken met heel veel maakbare recepten? Ga dan snel naar smult.nl/donnahay en maak gebruik van deze waanzinnig lekkere aanbieding!

smult_donna-hay_sidebar