Ik ben toch echt wel een zomer mens kom ik zo langzamerhand steeds meer achter, ik ben ook gek op sneeuw hoor maar helaas hebben wij dat maar weinig in dit kikkerlandje en verder vind ik dagen zoals bv vandaag dat het een echte sombere herfstdag is maar saai.

Er komt maar weinig uit mijn handen vandaag en dat komt mede door het sombere weer, ik zou oreo cakejes gaan uitproberen maar alle ingrediënten staan al 3 uur klaar op mijn aanrecht en ik hang nog steeds op de bank en achter de laptop, ik heb wel de stofzuiger door de kamer en keuken gehaald, joehoeee, maar de wasmand slinkt vandaag niet en de klok tikt maar door en voor je het weet is het alweer bijna avond en dan moet ik ook nog boodschappen doen.

Hoezo lui en nee niet alleen vandaag deze dagen sluipen er met dit weer steeds vaker in, s’morgens sta ik op met allerlei voornemens die hoe meer de dag vordert steeds meer op de achtergrond raken en verplaatst worden naar ??? Hm morgen dan maar?

Dan ga ik zo toch maar even die boodschappen doen, we moeten toch wat eten vanavond en vandaag zal het niet zo culinair worden ben ik bang voor haha en dan de cakjes maken en dan is er misschien nog wel tijd over om met een kop thee en de nieuwe Smult even op de bank te kruipen.