Een leuk cadeau voor de kids met de feestdagen in het vooruitzicht! Een vrolijk Donald Duck kookboek, boordevol strips, illustraties en heerlijke recepten.  Strip- & kookboek
De vertrouwde strips van Donald Duck, wie is er niet mee opgegroeid? Dit boek staat vol leuke strips en illustraties van Donald en zijn neefjes. Kinderlijk geschreven, zodat het (met een klein beetje hulp van een volwassene) een feestje wordt om je eigen gerecht te maken! Bijvoorbeeld een Donald Duck flensjesbeslag of Guus Gelukskoekjes.

Oma Ducks keukengeheimen
De beste kookgeheimen van Oma Duck worden gedeeld in een apart hoofdstuk. Ben je dus een beetje onhandig in de keuken, net als Goofy? Dat maakt niet uit! Oma Duck geeft tips bij het wegen en afmeten, snijden van groenten, ontvellen van tomaten, hygiëne, invetten, raspen, en ga zo maar door. ‘Pas op, heet! Wanneer je voor een recept een oven of ovengrill nodig hebt, moet je ze eerst voorverwamen zonder iets erin te zetten. Zet de oven aan op de temperatuur die in het recept staat aangegeven. Pas op: ovens worden heel erg heet. Doe altijd je ovenwanten aan als je de oven gebruikt. Ben je klaar, doe dan de oven uit.’

Kids-proof recepten
De recepten in het Donald Duck kookboek zijn heel leuk en kids-proof. Vrolijk gekleurd, met grappige illustraties. De foto’s in het boek zijn lekker groot, al merk ik wel dat de kwaliteit van sommige foto’s iets beter zou kunnen zijn. De recepten zijn overzichtelijk ingedeeld in de hoofdstukken ‘voorafjes en tussendoortjes’, ‘hoofdgerechten’, ‘toetjes’, ‘koekjes en taart’ en ‘drankjes’.
Vaak ook met grappige namen, zoals een ‘Willie Worteltjestaart’, ‘chocolademodder’, ‘de Duckstadburger’, ‘Katriens Torteltaart’ of ‘Goofy’s Superpuree’.

Cadeau tip!
Met de feestdagen in het vooruitzicht is het Donald Duck kookboek een erg leuk en origineel cadeau. Voor de prijs (slechts 11,95) krijg je zeker waar voor je geld. Koop ‘m dus snel en geef hem een plekje in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom!

Het Donald Duck Kookboek
Verkrijgbaar voor 11,95
Uitgage van Sanoma Media