Tijdens de kerstdagen krijg je vaak bezoek over de vloer. Ikzelf ga ook vaak bij andere op bezoek. Dan vind ik het leuk om iets lekkers mee te nemen. In onze familie is dat vaak een cake. Nu was ik echter een beetje klaar met de standaard cake die ik meestal maak. Ik vind het te droog en na een paar keer maken was ik toe aan een nieuw recept.

De cake die ik nu gemaakt heb is met appel erin. De combinatie leek me lekker omdat als je appel warm maakt het zo’n lekkere zoete smaak heeft. Het recept voor deze appelcake heb ik gehaald vanaf een website. Voor het maken maken heb je de volgende attributen nodig:  Een oven, Cakevorm, Een pannetje en kom, Een mixer, Een spatel, Beslagkom en een  Mes / sateprikker of breinaald.

Het was best even een karwei om dit recept te maken maar het resultaat was er wel naar. Door de toevoegingen van appel is het net was smeuiger en dit was precies wat ik wou! Zelf heb ik er nog wat poedersuiker over gedaan. Dit geeft een mooie presentatie!

Fijne kerst! Hopelijk hebben jullie voldoende vakantie om lekker wat extra dagen vrij te nemen. Ik had er nog voldoende en dat wist ik omdat ik gebruik maak van een handige verlofapp van Haaer om mijn vakantiedagen app.