Nog een tweede blog van mij. Want dit weekend had ik ook bezoek over de vloer. Wanneer de kinderen van mijn zus langs komen maak ik altijd een hele grote stapel pannenkoeken. Dit is een beetje de traditie geworden en dat vind ik helemaal niet erg want ik vind ze ook nog erg lekker. Wel heb ik liever iets meer variatie dan alleen de naturel pannenkoek.

Allereerst maak ik altijd een paar naturel pannenkoeken voor de kinderen. Lekker dun en gebakken in echte boter. Gezond eten hoeft niet altijd natuurlijk! Voor hun staat er op tafel basterdsuiker en stroop. Ik heb wel eens geprobeerd pannenkoeken te maken met appel erin maar deze worden toch niet zo positief ontvangen als de gewone. Zelf wou ik dit weekend wel eens iets nieuws proberen en heb ik op internet gekeken naar nieuwe recepten voor pannenkoeken.

Wat me op valt is dat je voor een nieuwe recept vaak al moet beginnen met ander meel. Dit had ik niet dus viel dit af. De andere recepten zijn vaak een ander soort pannenkoek. Zoals Amerikaanse luchtige pannenkoeken. Dit viel ook af… Uiteindelijk is het een ham kaas pannenkoek geworden.. Niet zo spannend maar wel erg lekker!