Tips voor meer groente bij een barbecue

De zomer is er! En dat betekend dat we massaal de barbecue buiten zetten. De meeste mensen denken dan meteen aan vlees, aardappelsalade en stokbrood met pindasaus. Dat is natuurlijk ook heel lekker, maar ik schrik zelf altijd van de hoeveelheid vlees ten opzichte van de hoeveelheid groente. Hoe kun je dus meer groente eten tijdens de barbecue?

Ik vind het altijd jammer dat groente zo vaak wordt vergeten. Je kunt natuurlijk heerlijke gerechten klaarmaken op de bbq. Lekker, gezellig en je maakt er vegetariërs erg blij mee. Het is natuurlijk ook nog eens veel gezonder dan al die kilo’s vlees. Groente grillen op de barbecue is leuk en makkelijk om te doen. Deze recepten passen bijvoorbeeld prima bij een bbq! Gegrilde aubergine met groente.

Wist je dat de supermarkt ook veel vegetarische producten heeft? Liefs Kim Tip: Er zijn bij de supermarkten zelfs vegetarische worstjes te koop!

1 Reactie

  1. Nice concept , this is the place where you get full enjoyment by playing the game of bloons defense tower 5 and it is meant for the purpose of entertainment and you should try to play this game thanks for sharing it.

Geef een reactie