Kikkoman recepten contest

Schermafbeelding 2015-08-31 om 15.41.32

Sojasaus kent veel verschillende toepassingen in de oosterse maar ook in de westerse keuken. Om er achter te komen hoe Nederlanders Kikkoman sojasaus gebruiken, is de Japanse sojasausproducent een recepten contest gestart. Deelnemers kunnen hun favoriete recept met Kikkoman sojasaus insturen. De recepten worden beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit Makkie Mulder; hoofdredacteur van Delicious Magazine, Monique van Loon; hoofdredacteur van Culy.nl en de twee sterrenchefs van Hotel Okura Amsterdam; Onno Kokmeijer en Masanori Tomikawa. De beste deelnemers mogen strijden om de hoofdprijs tijdens een spannende kookwedstrijd in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam. Dit gebeurt onder toeziend oog van de jury. Wie het aller-lekkerste gerecht maakt, wint twee tickets naar Japan en komt met het winnende recept in Delicious Magazine.

Deelnemen
Kook een makkelijk te bereiden home-made recept met Kikkoman sojasaus. Maak er een mooie foto van en upload deze samen met het recept middels het formulier op de website van Kikkoman. De recepten worden beoordeeld door de vakkundige jury. Deelnemers hebben tot 30 september om hun recept in te zenden. Op 14 november mogen de vijf beste deelnemers hun kookkunsten ten uitvoer brengen voor de ogen van de jury.

Naast de hoofdprijs geeft Kikkoman ook nog andere mooie prijzen weg zoals een dinercheque voor het met een Michelinster bekroonde Yamazato Restaurant, een professioneel Japans sushimes en twee Japanse kristallen glazen.

1 Reactie

  1. ik denk dat ik maar mee ga doen, meer smulwebbers?

Geef een reactie