Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Nieuwe kookgroep op Smulweb: De Aziatische keuken lekker en veelzijdig

Wie houdt er niet van en wat is er nou niet lekkerder dan heerlijk Aziatisch (Oosters) eten. Nederlanders en heel veel Smulwebbers zijn er dol op ! Je hebt ook een hele leuke mengelmoes aan keukens. Neem de Indonesische, de Chinese, de Thaise, Vietnamese, Japanse, de Indische of een mengelmoes van deze keukens (Fusion). Iedere keer als er weer een Smulweblid komt met een “goed” recept dan vindt het onder de leden gretig aftrek. Dus hier alle goede recepten en artikelen bundelen in deze kookgroep zodat al die informatie niet verloren gaat en makkelijk voor iedereen te vinden is. Kookgroep staat onder mijn beheer dus wordt netjes bijgehouden. Iedereen is van harte welkom!

Ook weer hartstikke leuk en wie houdt er nou niet van. Heerlijke Aziatische recepten en artikelen nu overzichtelijk bij elkaar gebundeld in één kookgroep. Met z′n allen lekker Oosters genieten op Smulweb.

Deze recepten zijn ook razend populair op Smulweb. Zodra er weer een goed recept of artikel verschijnt dan vindt het onmiddellijk gretig aftrek.

Het is zonde om al die kennis te laten verwateren in de vergetelheid, dus liep ik met de gedachten ze overzichtelijk te bundelen. In deze webgroep kun je ze makkelijk vinden. Links kun je bij de zoekopdrachten intypen wat je zoekt of wilt maken en komen er wel een aantal recepten uitrollen. Alle recepten en artikelen in deze kookgroep die betrekking hebben op het thema kun je makkelijk vinden door op de balk boven te klikken op recepten of artikelen.

Doe ook mee en meld je aan. Iedereen is van harte welkom. Ik heb de kookgroep open gelaten dus alles is zichtbaar voor iedereen. Wel even aanmelden zodat je overal bij kunt. Aanmelden kan HIER.

Dus doe mee en laten we er met z′n allen weer wat lekkers en gezelligs van maken. Heb jij goede en lekkere recepten met betrekking tot dit thema, klik dan even in je recept op het groene pijltje en op toevoegen aan kookgroep. Dat is de manier om ze te delen. Wij zullen deze groep langzaam gaan opvullen, er staat al lekkers in. Ik hoor wel wat jullie ervan vinden.

En als je het nog niet weet kijk ook eens op mijn andere kookgroepen die ik beheer. Kreatief met vis, schaal- en schelpdieren HIER, De Stoverij HIER, alle seizoenen soep HIER, koken en smullen met paddenstoelen HIER en koken en smullen met kaas HIER. Als het je lekker lijkt kun je daar ook meedoen.

Home Recepten