Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Nieuwe, lekkere, kookgroep ′KAAS′ op Smulweb, deze was er nog niet, dus doe mee.

Koken met kaas wie doet het nou niet? Kaas is een smaakmaker, kaas is universeel, kaas lusten alle Nederlanders en kaas is ergens ook Hollands, toch.

Veel mensen kopen kaas en niet alleen voor op brood, maar verwerken het ook in warme of koude gerechten. Denk aan de tomatensalade met Mozarella, een klassieker. De Parmezaan, Pecorino, blauwschimmelkaas of roomkaas door de pasta en natuurlijk onze eigen belegen Goudse kaas. Of wat dacht je van ‘Old Amsterdam’, nog meer smaak ! Elk land heeft zo wel zijn eigen kaas(jes) en traditie. We eten ze ook graag op ons kaasplankje of als we wat gezelligs te vieren hebben. Kaas is perfect om vanalles mee te doen en helemaal om mee te koken want het heeft smaak! Dus laten we hier onze verhalen, recepten en andere dingen gaan bundelen. Lijkt me een prima idee en nieuw op Smulweb. Kijk dus in de recepten en de artikelen en pluk eruit wat je lekker vind. Leuker kunnen we het niet maken.

Ik heb, na lang denken, zojuist een nieuwe kookgroep ‘kaas’ het levenslicht laten zien. Hier kun je KIJKEN Wordt lid en doe mee en pluk er van af wat je wilt. Smullen maar weer. Deze webgroep valt ook onder mijn beheer dus zal netjes worden bijgehouden! Heb je recepten waar kaas in verwerkt zit, klik dan even rechts op dat groene pijltje naast je recept, selecteer kookgroep en voeg toe. Dat kan alleen als je lid bent, dus wordt jij ook lid? Lid worden en kijken kan door HIER te klikken! Bedankt.

Home Recepten