Een avondje eten met vrienden of familie heeft nog nooit zo goed gesmaakt! Dit jaar is de derde editie van Dinner of Hope; het initiatief waarbij Orange Babies ambassadeur Herman den Blijker iedereen in Nederland oproept om thuis een diner te organiseren onder het motto ′red een baby met je eigen inzamelingsdiner′.

Een mooi gedekte tafel, maar ook de verbondenheid met anderen staat tijdens dit diner centraal. In plaats van een bosje bloemen of flesje wijn voor de gastvrouw of heer, wordt aan de genodigden gevraagd om een donatie te doen. De opbrengst van Dinner of Hope komt ten goede aan het Countdown to Zero-project. Hiv-geïnfecteerde zwangere vrouwen worden hierbij geholpen, zodat hun ongeboren kindje gezond en hiv-vrij ter wereld kan komen.

Geïnteresseerden, hobbykoks maar ook masterchefs kunnen zich eenvoudig aanmelden als gastheer of -vrouw. Als host nodig je thuis vrienden, familie en/of collega′s uit. Maar als bedrijf of restaurant is het natuurlijk ook erg leuk om een Dinner of Hope te organiseren. Iedere gast bepaalt zelf de hoogte van diens eigen donatie. Zo zijn dineren en doneren dé ingrediënten voor een heel bijzondere avond.

Kijk op www.orangebabies.com(onder het tabje Dinner of Hope) voor meer informatie. Hier kun je bijvoorbeeld heerlijke recepten en handige tips & trucs voor fondsenwerving vinden. Ook het aanmelden van je actie, het aanvragen van promotiemateriaal en het na lezen van specifieke informatie rondom Countdown to Zero, kun je hier allemaal terug vinden.

Doe mee! Maak samen met Orange Babies de volgende generatie hiv-vrij!