Trees voor Thuis

De gezonde maaltijd voor thuis.
Houdt u van lekker eten, maar zoekt u ook naar een gezonde en snelle oplossing? Trees voor Thuis biedt de uitkomst.

Topchef Dick Middelweerd bereidt van donderdag tot en met zondag heerlijke seizoensgerechten met dagverse producten. Vanaf half juni 2011 komt Dick Middelweerd, chefkok van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, met een gezonde maaltijdservice: Trees voor Thuis. Voor mensen die van lekker eten houden maar ook op zoek zijn naar een gezonde en snelle oplossing biedt Trees voor Thuis dagverse maaltijden, bereid met seizoensproducten. De maaltijdservice zal klein en laagdrempelig van start gaan voor mensen in de regio Waalre.

Dick Middelweerd’s passie voor koken komt voort uit zijn levensmotto; Gezond en goed leven! Tijdens het racefietsen komen de lekkerste gerechten en smaken op. De grootste inspirator daarin zijn de seizoenen. Telers in de buurt voorzien Dick met dagverse en natuurlijke seizoensproducten. Nieuwe gerechten en smaken worden direct bij hem thuis uitgeprobeerd. Alleen de lekkerste gerechten komen op de kaart en bij u op uw bord. Steeds weer nieuwe gezonde smaken van Trees voor Thuis.

Als u voor 12.00 uur uw bestelling doorgeeft, kunt u dezelfde dag vanaf 16.00 – 18.00 uur de maaltijden ophalen in zijn restaurant de Treeswijkhoeve in Waalre.

1 Reactie

  1. Ook leuk voor thuis, de halffabricaten van Wolfre gemaakt door Gerard Wollerich. Zo kun je ook thuis oa. hemelse sausen bereiden door toevoeging van een klont roomboter. http://www.wolfre.nl/#/ProductGroepen.aspx

Geef een reactie