3 dagen lekker smullen in Dordrecht Beste Fijnproever

Dordt op je bord dat is 3 dagen lang proeven en genieten van de lekkerste gerechten en de mooiste wijnen, oftewel dat is Dordrecht culinair proeven.

Van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus wordt het zeker weer gezellig in Park Merwestein. Samen met alle deelnemers van Dordt op je bord wordt het Park Merwestein omgetoverd in het grootste en lekkerste openluchtrestaurant van Dordrecht. De smaken van Dordrecht worden echt eer aangedaan.

Dordt op je bord wordt op vrijdag 26 augustus om 18.00uur geopend en vanaf dan is het culinair genieten in Dordrecht. Elke dag is er ook een programma vol entertainment met de verschillende artiesten en kook demonstraties. U mag elke dag weer wat anders verwachten. Daarnaast is er veel te zien bij de wedstrijd Connaisseur en vin.

Verder op in dit programma boekje kunt u lezen wat de menu’s zijn van alle deelnemers en het volledige entertainment programma. Daarnaast komt u meer te weten over de sponsoren van dit evenement, zonder wie wij dit mooie evenement niet zouden hebben kunnen organiseren, waarvoor onze hartelijke dank.

Met culinaire groet

Namens de organisatie van Dordt op je bord,