Onderzoeken en smakelijk eten

Vrijdag samen met Hans naar Eindhoven geweest voor weer long-en bloedonderzoek, ben overgestapt van Uden naar een longarts in het Catherinaziekenhuis daar. My hometown. Geen vertrouwen meer in Bernhoven Uden om meerdere redenen, en terecht blijkt nu.

Waar de longarts in Uden mij had gezegd te stoppen met m’n bloedverdunners ivm de eventuele bijwerkingen ervan, is het resultaat dat ik nu direct weer moet gaan innemen en niet had mogen stoppen, onder geen enkele voorwaarde.  En dus terug bij af ben, met behoorlijk wat klachten die er niet om liegen. Zogezegd zwaar *** dus, als je begrijpt wat ik bedoel. Vast wel.

Maar goed, dat is nu eenmaal zo, we gaan weer vol goede moed aan de slag om terug gezond te worden en te blijven, en als het goed gaat en de uitslagen van m’n bloedonderzoek zijn goed, hoef ik pas in februari op controle.

In Eindhoven is nu Park Hilaria en aan de wegen wordt volop gewerkt, dus een ellende. Aangezien het al behoorlijk laat was, en het nog zeker een dik uur terug naar Oss door de drukte op de weg hebben we in het restaurant van het Catherina gegeten. En dat was megalekker!!!

Hans had gegrilde zalmfilet met een pesto-roomsaus, Smullen, en ik ging natuurlijk voor de kipfilet gaargestoofd in een romige Jalapenopeper-saus. Yummie! Pittig en romig tegelijk, hoe lekker wil je het hebben?

Erbij diverse gestoomde groentes, gebakken aardappeltjes en gele rijst.

De recepten ervan – bij benadering – komen natuurlijk op Smul!

Na goed gegeten en een lekker wijntje, jaja, op ons gemak via Waalre en onze favo viswinkel daar (Aris Zwarthoed, een paradijs voor liefhebbers van vis, schaal-en schelpdieren) waar we nog ‘Smularia’ voor dit weekend insloegen – oa tongscharfilets-  terug naar Berghem en uiteindelijk Oss.

Op naar de volgende keer maar weer……….

 

3 Reacties

  1. Hoi Erwin ik lees net je blog.
    Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het vanaf nu beter met je gaat.
    Lieve groet, Petra Wiggers

  2. rustig aan erwin, uiteindelijk komt het goed
    grt

  3. Hoi Erwin ik ben juist uit het Catherina (hartafdeling) weggegaan omdat ik het gevoel had dat er niks meer gebeurde terwijl ik steeds slechter werd. Ik ben verhuisd naar Maastricht, daar werd ik in een snel tempo van diverse klachten afgeholpen. Prima! Fijn dat jij je er wel zo goed bij voelt. Dat jij niet moest stoppen met de bloedverdunners kan ik met mijn boerenverstand nog wel zeggen. Ik hoop dat je nu snel van veel klachten af bent, maar pas op met stof tijdens de verbouwing! Lieve groet Cecile

Geef een reactie