En weer thuis, dl ???

Echt waar, gisteren vanuit huisarts wederom rechtstreeks doorgestuurd naar het ziekenhuis in Uden, verdenking van jawel…

en na foto’s en een scan bleek het weer echt zo te zijn, het was gewoon weer terug. Weer vlekjes op m’n longen, weliswaar niet zo groot als de eerste keer gelukkig maar genoeg reden om me weer een nacht te houden en te behandelen.

Begin, nu weer thuis – het is ondertussen alweer bijna 21.30u – morgen met nieuwe pilletjes, 2 per dag. Geen spuitjes meer.

Nadeel is wel voortaan m’n hele leven verder doorgaan met deze pilletjes, maarja, alles beter dan nog eens met hetzelfde geconfronteerd te worden!

4 Reacties

 1. Hè, balen Erwin! Sterkte ermee!
  Fijne feestdagen gewenst en vooral een gezond 2017!
  Hartelijke groet, Laura

  • Delarosa

   23 december 2016 at 23:02

   Best wel Laura, maar ja… we gaan voor een gezond 2017!

   Dankjewel en ik wens jou en iedereen om jou heen fijne en gezellige Smulvolle kerstdagen en een goed en gezond nieuw jaar!

   Vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

 2. Oh nee toch Erwin. Gelukkig ben je nu weer thuis, dat is met de feestdagen toch wel prettig. Heel veel beterschap en heel fijne feestdagen! Lieve groet Cecile

  • Delarosa

   22 december 2016 at 23:57

   Dank je wel Cecile!

   ik wens jou en iedereen om jou heen hele fijne, gezellige en Smulvolle feestdagen en alvast een heel goed einde en prachtig begin van het nieuwe jaar!

   Vriendelijke Smulgroetjes, Erwin

Geef een reactie