Harlem BBQ

In Haarlem

Harlem BBQ: de ultieme barbecue winkel

11312760-852589411478220-2299877139222603579-oIn Haarlem opent binnenkort dé ultieme winkel voor BBQ-liefhebbers. Bij Harlem BBQ volg je stoere masterclasses, koop je alle BBQ-essentials én ontdek je de wereld van Kamado barbecues. Kom proeven en bekijk de BBQ demo’s op 28 mei!

Tijdens de Grand Opening zijn er de hele dag live demo’s rondom barbecueën op een Kamado. Deze geheel van speciaal cordieriet keramiek vervaardigde keramische BBQ, is bij uitstek geschikt voor de professional of ambitieuze hobbykok. Daarnaast is er een heuse Bastard BBQ Battle en zijn er speciale opening offers. Dit wil je niet missen!

Kamado experience
Harlem BBQ is de Kamado specialist van Nederland. De pronkstukken in de winkel? De Kamado barbecues van Grill Guru, The Bastard en Kamado Joe*. Daarnaast vind je er ook alle accessoires en verschillende soorten rookhout voor de perfecte barbecue.

harlembbq

Het hele jaar BBQ
Bij Harlem BBQ staan de keramische bbq’s elke dag aan. Je kan dus bijna altijd terecht voor het volgen van een workshop of masterclass Kamado barbecueën. Er werken professionele koks die ieder hun eigen specialiteit hebben. Je kan dus altijd wat leren. Daarnaast beschikken ze permanent over faciliteiten om zowel binnen als buiten te barbecueën.

Winnen
Om de opening te vieren geeft Harlem BBQ een geheel verzorgde barbecue weg, compleet met biertjes van Warsteiner. Zo doe je mee: like de pagina van Harlem BBQ en laat onderaan dit bericht weten met wie je graag wilt barbecueën. De winnaar wordt op 19 juni bekend gemaakt.

The Bastard & Kamado Joe
The Bastard is het Nederlandse merk keramische bbq’s of te wel kamado bbq’s. De prachtige zwarte kleur in combinatie met de konische vormgeving zorgen voor een unieke look in elke tuin. Daarnaast heeft The Bastard ook nog eens een divider systeem waardoor deze niet elke keer helemaal met kolen gevuld hoeft te worden en ook slowcooken nog makkelijker gaat. De Kamado Joe is het tweede merk keramische grills uit de USA. Sinds 1989 maakt KJ prachtige rode (de zwarte is in de EU niet verkrijgbaar) kamado BBQ’s en is steeds vernieuwend.

Nieuwsgierig? Breng een bezoekje op Oudeweg 101, 2031 CC Haarlem!

aanbiedingharlembbq

1 Reactie

  1. KokkieenPeppie78

    27 mei 2016 at 11:17

    Ik wil graag bbq met wat buren!

Geef een reactie