BBQ-en op de mooiste plekken in de wereld!

BBQ-en is natuurlijk onwijs leuk, lekker en gezellig. En als het weer dan ook nog eens meewerkt is dat natuurlijk helemaal perfect, vooral met zon! Helaas is dit in Nederland niet altijd het geval. Barbecueshop.nl heeft daarom een aantal mooie plekken in de wereld uitgezocht om te barbecueën.

Barbecueën inÂ…

Outback, Australië
Australië een prachtig land met uitgestrekte, onwereldse landschappen, woestijnen, dicht regenwoud en eindeloze surfstranden aan de andere kant van de wereld. Stel je nu eens voor dat je na een dagje surfen met vrienden, ’s avonds een heerlijk kampvuurtje maakt op het strand en hier wat vlees of vers gevangen vis boven gaat roosteren, perfect toch? Drankje erbij en genieten maar!

Austin, Texas
De Amerikaanse staat Texas is om meerdere redenen beroemd. Een van deze redenen is de voorliefde van de Texanen om buiten op echt vuur vlees te grillen. Wat dacht je ervan om naar een plekje te gaan waar je de skyline van Austin kunt zien en daar lekker te gaan barbecueën? Heerlijk ontspannen met een flesje wijn, een goed gesprek en natuurlijk een geweldig uitzicht!

Buenos Aires, Argentinië
Argentinië staat bekend om zijn zomerse carnivoor feesten waar families, dorpen en andere gemeenschappen samenkomen. Ze genieten van het goede weer, de gezelligheid en natuurlijk van het speciaal bereid vlees. Dus ben je in de buurt van Buenos Aires dan mag je dit zeker niet missen!

In de tuin, Nederland
Het is natuurlijk het allerfijnst om te barbecueën in je eigen tuin. Hier staat je eigen barbecue, doe je zelf de boodschappen en grill je je eigen vlees. Met familie en/of vrienden geniet je, of je nou binnen of buiten zit, van een gezellige avond!
Barbecueshop.nl

Eigenlijk maakt het niet waar je gaat barbecueën, zolang je maar lekker vlees, drankjes en leuke mensen om je heen hebt! Barbecueshop.nl zorgt voor de benodigdheden qua barbecues en de daarbij horende accessoires en jij doet de rest!

1 Reactie

  1. Jullie hebben wel Zuid-Afrika vergeten die bij uitstek een bbq land is.

Geef een reactie