Hoi daar ben ik weer met een volgende blog. @11 alweer! Ik ben super blij met de reacties die ik krijg op het schijven van mijn blogs. Ik ben in Zeeland en gister belde mijn oppas die vroeger toen ik klein en puber was op mij en mijn zus en broer pasten als mijn ouders aan het werk waren. Om te vragen hoe het met mij gaat? Ik aan de telefoon vertellend dat het goed met mij gaat en dat het gezellig is hier in Zeeland. Toen even later begon zei over mijn kookblogs te parten en zei ze dat ze het een leuk en goed idee vond en dat ik er goed mee bezig ben. Ook zei ze dat ze het volgt en probeert zo vaak als ze kan te lezen. Mooi er commentaar kun je niet krijgen denk ik zo en dus ga ik dus mooi veder met mijn kookblogs want ik vind zelf dat ik ook goed bezig ben en dat ik volgers heb.

Vandaag in Arthur’s blog@11 ga ik het hebben over wat ik graag eet als ik in Zeeland ben. Ook ga ik het veder hebben over de december maand is weer in volle gang. Als ik in Zeeland ben wil ik altijd vis kibbeling eten met saus en friet van de visboer. Er gaat niks boven een lekker stukje vers gebakken kibbeling met friet.in de winter is hij vaak dicht maar in het voorjaar en de zomer is hij vaak wel open. Wat ik eet als de visboer dicht is meestal verschillend gister avond bijvoorbeeld hadden we andijvie stampot met spekjes en een slavink op en vanavond gaan we spaghetti maken en eten. Maar woensdag avond hadden we gebakken aardappeltje met snijbonen en een tartaar op. En soms gaan we ook nog 1 avond uit eten dus zo zie lees je dat als ik in Zeeland ben ik best wel gewonen dingen eet behalve de vers gebakken kibbeling met saus en friet van de visboer. Kies dus als je een paar dagen in Zeeland verblijft dus ook 1 avond voor afhaal bij de verse visboer doet het altijd goed en je hoeft 1 avond niet te koken en dat is ook erg lekker toch? Ga je toch koken als je op vakanties bent ,een weekendje en een mid weekje in een huisje zit kies er dan voor om het niet al te ingewikkeld te maken en hou het simpel! Want immer ga je vaak op vakantie,mid weekje of weekend weg voor je rust en even heel weinig te moeten doen. Jullie hebben het vast al gemerkt maar de tijd gaat heel snel voorbij en de december maand is ook al aardig in volle gang. Probeer de dagen voor kerst een beetje te kijken of je alles voor het kerst diner in huis hebt. Denk hier bij aan de gedekte tafel wat mis ik nog? Maar ook heb ik wat voor de borrel in huis en hoe zit het met het kerstmenu?heb ik alles in huis of moet ik nog wat vlees,vis,groeten of aardappelen bestelen. De echte koks en de goede hobby koks doen dit allemaal bedenken eind oktober en de maand november dit om niet zonder verrassingen te komen staan. Het zou zonden zijn als je toch nog voor een verassing komt te staan want dat zou dood zonden zijn. Begin dus op tijd met een KerstBoodschappenlijstje dan kun je namelijk niks vergeten en zo koop je ook niet meer dan je nodig hebt en ben je niet duur uit met je boodschappen. Vanaf morgen neem ik jullie mee op mijn reis naar de kerstdiners.
Tot morgen blog@12