hoi allemaal.

koken is en een hobby van mij en ik kan er mijn ei in kwijt. Heel veel mensen denken vers koken neemt veel tijd in beslag na een lange dag werken. Nou ik laat in mijn kookblogs en op mijn smulweb pagina zien dat ik het tegen deel kan en ga bewijzen. Koken is niet moeilijk en neemt niet zo veel tijd in beslag. Is maar net of je er ook echt zin in hebt om echt te gaan koken.

In mijn eerste kookblog vertel ik jullie over mijn eigen pasta recept dat je binnen 15 tot 20 minuten op tafel zet.

Heel veel mensen denken bij pasta ik maak het met een zakje omdat dat makkelijk is maar het kan ook vers en makkelijk kijk maar mee.

Kook de pasta volgens de verpakking. En ondertussen maak je een wok of hapjes pan warm. Doe het gehakt er in met olie,knoflook uit molen, zout,peper en itilaanse kruidenmix. Snij nu de verse groeten bijvoorbeeld courgette, aubergine champignons,paprika,tomaat,uien. Doe de gesneden groenten bij het gehakt als het gaar is. Pak een staafmixer en pureer de gepelde tomaten uit blik bij weinig tijd. Anders eerst verse tomaten ontvellen. Daarna kun je de zelfgemaakte pasta saus bij het gehakt en de groeten doen. Giet de pasta af en doe het er ook bij. Verwarm even door. Nu kun je de borden opmaken en strooi als laatste de geraspte kaas er over.  Je leest het je bent niet langer dan 20 minuten mee bezig. Zo makkelijk kan het dus zijn verse pasta maken.

Ik zeg eet smakelijk.

tot mijn volgende kookblog.