Even voorstellen

Mijn naam is Anne de Graaf en ik ben het gezicht van het boek Afvallen met Anne in 12 weken. Ik geef in het teken daarvan persoonlijk voedingsadvies op de website Valtaf.nl. Mijn motto is 'Genieten is belangrijk', ook als je afvalt en gezonder wil leven. Smulweb is dan wel een plek waar ik me moet begeven! Daarom zal ik artikelen met tips plaatsen en lekkere slanke recepten zodat genieten gezonder en lekkerder wordt. Eerst stel ik mezelf voor. Na mijn studie Voeding&Diëtetiek in Amsterdam heb ik een klein jaar gewerkt bij een vakblad over voeding: Voeding Nu. Ik vind het heerlijk om te schrijven over voeding en gezondheid. Toen kreeg ik de kans om bij Valtaf.nl te gaan werken. Daar ben ik aan de slag gegaan als voedingsdeskundige en schreef ik nog steeds artikelen, maar dan over alles dat met gezondheid, voeding en afvallen te maken heeft.

Nu ben ik het gezicht geworden van het boek dat we met Valtaf.nl hebben uitgegeven en geef ik mensen vooral in het teken daarvan persoonlijk voedingsadvies.

Vragen?
Als jullie nu prangende vragen hebben over afvallen, voeding of gezondheid dan hoor ik ze graag! Laat het ook vooral weten als je een recept hebt wat je slanker wil zien, dan pas ik hem voor je aan en plaats ik hem bij mijn slanke recepten. Zo kun je in mijn profiel op een gegeven moment allemaal lekkere en slanke recepten vinden.

Zie ook de recensies over mijn boek:
Recensie van Nelise
Recensie van Hilde

En nog handige tips nodig voor als je uit eten gaat?

Groetjes,

Anne

1 Reactie

  1. Hoi Anne, Leuk dat je zo enthousiast bent en ik wens je dan ook heel veel succes.
    Hopelijk heb je een oplossing voor mensen die te zwaar zijn geworden omdat ze beroepsmatig veel moeten zitten, reizen en daardoor weinig lichaamsbeweging (kunnen) hebben.
    Groetjes, Helma

Geef een reactie