Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

vakantie artikelen

Plakjes bladerdeeg uit de diepvries die inspireren me al vele jaren want dit spul is zo veelzijdig, je kunt er vanalles mee doen! Hier volgen enkele leuke doe-tips voor de vakantie om te doen of om samen met de kinderen te maken. Resultaat: de lekkerste zoutjes, de heerlijkste broodjes, mini’s of vreselijk lekkere snacks. Wie houdt er nou niet van? …  Lees verder »

Ik heb hier heel, veel lekkere pannenkoekrecepten bij elkaar gezet. De moeite waard om er af en toe te komen kijken.  …  Lees verder »

Het is zo ver: de winnaar van de recensiewedstrijd van de maand augustus is bekend! …  Lees verder »

Het valt niet mee om met zes mensen die (bijna) allemaal druk-druk-druk zijn een afspraak te maken voor de eetclub.  …  Lees verder »

Sja... …  Lees verder »

De mossel is een belangrijk product uit de Nederlandse schelpdierteelt. Wereldwijd worden er jaarlijks circa 194 miljoen kilo mosselen geproduceerd, waarvan ongeveer 57 miljoen kilo in Nederland. De meeste mosselen zijn bestemd voor de versmarkt. Het grootste deel wordt geëxporteerd naar België en Frankrijk. …  Lees verder »

Een barbecue(veelal afgekort: BBQ of bbq; vaak foutief als "barbeque" geschreven) is een gebruiksvoorwerp waarmee men vlees en andere voedingsproducten kan bereiden door deze te roosteren. Deze kooktechniek wordt ook wel grillen genoemd. Barbecueën wordt vaak aangegrepen voor een sociaal gebeuren. Vaak worden er gasten uitgenodigd. De combinatie van het buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren. …  Lees verder »

Februari begint heeeel erg triest!! …  Lees verder »

Dieetdagboek …  Lees verder »

Kerstmis 2011 logeerde ons nichtje Eva van 13 jaar met haar ouders weer bij ons. Kerstavond maakte haar moeder, die afkomstig is uit Polen, haar beroemde 12 gangen. Ikzelf zou 1e Kerstdag voor het eten zorgen. Eva gaf aan dat ze het leuk zou vinden om voor 2e Kerstdag voor iedereen (6 personen) een ¾-gangen Menu te verzorgen. …  Lees verder »

De historie van de pannenkoeken. …  Lees verder »

WAT WORDT ER ZOAL GEGETEN EN GEDRONKEN IN MAROKKO EN BIJ WELKE GELEGENHEDEN?  …  Lees verder »

 …  Lees verder »

juni 2006 …  Lees verder »

Minder eten of meer bewegen? …  Lees verder »

December …  Lees verder »

nog 1 weekje.... …  Lees verder »

veel te streng …  Lees verder »

Vrijdag 21-9 …  Lees verder »

Mijn verhaal achter mijn Post Whiplash Trauma. …  Lees verder »

weer terug! …  Lees verder »

Alweer augustus …  Lees verder »

Ook ITALIE heeft op culinair gebied heel wat te bieden! …  Lees verder »

Juni 2003 …  Lees verder »

Mei 2003 …  Lees verder »

grote veranderingen …  Lees verder »

tweede helft van maart …  Lees verder »

Maand februari (1) …  Lees verder »

even afzien …  Lees verder »

geen montignac meer dus... …  Lees verder »

donderdag 25-10 …  Lees verder »

Na een drieweekse vakantiereis door het Zuidwesten van de USA ben ik bijna van overtuigd dat er niet zoiets bestaat als Amerikaanse 'cuisine. …  Lees verder »

in januari het resultaat van de feestdagen terug op de weegschaal.Recepten en gewichttest  …  Lees verder »

Een heleboel dingen over italiaans eten en de italiaanse wijnen. Bron: de PastaSite. …  Lees verder »

2de vakantieweek …  Lees verder »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top