kooktechnieken artikelen

Nog even alle verschillende technieken van koken op een rijtje. …  Lees verder »

Serie van artikels over kooktechnieken, overgenomen uit de club cuisine. Deze keer: Roken …  Lees verder »

Serie kooktechnieken overgenomen uit de club cuisine, deze keer: Pocheren …  Lees verder »

Kooktechnieken in China …  Lees verder »

Serie van artikels over kooktechnieken, overgenomen uit de Club Cuisine. Deze keer: Smoren …  Lees verder »

Een reeks artikelen met verschillende kooktechnieken, deze keer: blancheren. Overgenomen uit Club Cuisine …  Lees verder »

Vaak ben je gewend je gerechten op een bepaalde manier te bereiden. Als we daar iets verandering in aanbrengen kun je aardig wat calorieen besparen! Zelfs hetzelfde eten zou je dan dus minder calorieen opleveren... probeer het eens uit! …  Lees verder »

kookboek van Rosie Daley samen met Oprah Winfrey …  Lees verder »

Website met instructievideo's van kooktechnieken en basisbereidingen …  Lees verder »

Het ROC van Twente in Almelo start in september met een koksopleiding voor Chinese restaurants. Er worden 4000 koks gezocht voor in totaal 3000 bedrijven in het hele land. Ook het regionale opleidingcentrum in Hoogeveen krijgt een dergelijke opleiding. Dertig bedrijven in Overijssel en Drenthe hebben zich inmiddels aangemeld als leerbedrijf.  …  Lees verder »

Leer hoe je thuis lasagne, ravioli en cannelloni kan maken. De lekkerste, verse pasta maak je zelf! Een artikel voor liefhebbers van kooktechnieken. Hierin wordt beschreven hoe je vanuit basis ingrediënten eigen deeg voor lasagne, cannelloni of ravioli kan maken. …  Lees verder »

Elke maand wordt in het maandblad voor thuiscomputergebruikers PC-Active de beste website op een bepaald gebied bekend gemaakt. De winnaar van de titel `Beste online receptensite" is www.Smulweb.nl …  Lees verder »

Meer dan 90 zwoele, heerlijke, zomerse recepten verzameld in een bewaar artikel. Wat wilt je nog meer!!! …  Lees verder »

Ik zoek uitleg voor de volgende kooktechnieken. (incl knelpunten e.d.) …  Lees verder »

Een eeuwenoude moderne kooktechniek …  Lees verder »

Michelin gaf dit jaar voor het eerst een Rode Gids voor de Japanse hoofdstad uit, en maakte van Tokio meteen de stad met de meeste sterren ter wereld. Alle 150 bezochte restaurants kregen minimaal een ster. …  Lees verder »

Veteraan John Sistermans noemt de nieuwe kookgeneratie arm. De chef-kok van het Utrechtse restaurant Wilhelminapark vroeg zich tijdens een debat van Misset Restaurant af welke kok nog zelf brood kan bakken. …  Lees verder »

Ik kan koken Allerlei leuke kooktechnieken …  Lees verder »

Hieronder de beschrijving van de kookstijlen en kooktechnieken uit India en Pakistan. En het kookgerei waarmee gewerkt wordt . Ook een klein stukje over de speciale dranken die worden geschonken. …  Lees verder »

Oer-Hollandse winterpot  …  Lees verder »

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur hoe te koken. De een geeft de voorkeur aan koken op keramiek, de ander kookt liever op gas of inductie. Voor ieder wat wils! (bron: http://www.allesover-keukens.nl}  …  Lees verder »

De techniek van ovens en magnetrons ontwikkelt zich steeds verder. Het gebruikersgemak staat voorop. Tevens komen er nieuwe kooktechnieken bij voor het maken van de lekkerste gerechten. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Zuid Kookt Culinaire avonturen op de Rotterdamse Afrikaandermarkt Irene de Vette €24,95 Trichis Publishing Door: Smulweb Kookboek recensent Verena …  Lees verder »

Een klein en nieuw museum in het hart van Rome.  …  Lees verder »

Smaakvrienden Angelique Schmeinck €39,95 Uitgeverij Waanders Door: Smulweb Kookboek recensent Marianne Hermans …  Lees verder »

Geweldige groente Annie Bell €19,90 Uitgeverij Gottmer Door Smulweb kookboek-recensent Verena …  Lees verder »

Stokvisschuim en curry-ijs in Ferran Adria's keuken van de toekomst - Artikel over Ferran Adria, de chef van het Spaanse El Bulli in Rosas, dat als beste restaurant ter wereld wordt gezien. …  Lees verder »

Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top