1. Home
  2. Artikelen
  3. Klassieke verse kruidenmixen

Klassieke verse kruidenmixen

combinaties van verschillende kruiden

Hoewel we geneigd zijn de kruiden in ons voedsel enkel als smaakmakers te zien, werden ze in het verleden als veel functioneler beschouwd.
Veel kruiden bevorderen de spijsvertering, waardoor vette vleessoorten als varkensvlees of wild gemakkelijker verteerd worden.
Anderen worden gebruikt om de maaltijd te balancerenen ziekte te voorkomen.
Kruiden zijn ook ideaal om extra smaak te geven en geen zout of peper te gebruikenDe juiste kruidencombinaties vullen elkaar aan en verbeteren de smaak van het voedsel dat u ermee kruidGelijke hoeveelheden kervel, bieslook, peterselie en dragon3 takjes peterselie, 4 laurierblaadjes en 1 takje tijmOregano, rozemarijn, tijm, bonenkruid, marjolein en franse lavendelGelijke hoeveelheden rozemarijn, tijm, bonenkruid, sinaasappelschil en peterselieGelijke hoeveelheden rozemarijn, tijm, bonenkruid, munt en peterselieGelijke hoeveelheden salie, tijm en marjoleinGelijke hoeveelheden peterselie, tijm, marjolein, dragon en laurierGelijk hoeveelheden dille, dragon en citroenschilVoor pizza, risotto en spaghetti:

Gelijke hoeveelheden oregano, tijm, rozemarijn, salie en basilicum

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Dit artikel staat ook in de volgende kookgroepen:
kruidje_kook

kruidje kook

Top