Kooktijden voor verschillende vlees soorten op de bbq
Soort
Kip filet medium 10-12 Niet meer rose
Dij-zonder Bot medium 12-15 vocht is helder
Dij medium 20 Vocht is helder
Borst m/bot medium 45 Niet meer rose
Hele poot medium 45 vocht is helderSteaks (1 tot 2.5cm dik)
hoog 3 tot 6 minuten per kant
Medium rare
Het zelfde geldt voor gemarineerd rundvleesKarbonades met of zonder bot
Medium tot hoog vuur
8 tot 10 minuten
Tot het vocht helder is als je er in prikt.
Het vlees mag een beetje rose zijn
Varkenshaasje:
Medium high
ca 18 minuten
Tot het vocht helder is als je er in priksLamskoteletjes
medium high
6 tot 10 minuten
Medium rare
Lamsbout zonder bot(open gesneden, plat stuk)
medium high
20 tot 30 minuten
vlees thermometer registreert 60 graden voor "rare"
en 65 graden voor medium rare
Zadel
medium high
25 minuten
vlees thermometer registreert 60 graden voor rare
en 65 graden voor medium rareMoten en hele vis
Medium high
10 minuten per 2.5 cm dikte
"flakes" (komt een beetje uitelkaar) als je het probeert met een vork.Runder; varkens, kippe of lamsgehakt
Medium heet
10 tot 16 minuten
Tot het niet langer roze is van binnen
inge1956 12-02-2004
Ik neem dit mee
pitbulteckel 12-08-2003
Voor de buurt bbq met een man of 30. meteen bij favorieten gezet
devilwoman 21-07-2003
Ik neem het mee naar m'n favo's.
Groet Anne
sugari 21-09-2002
Neem dit mee is makkelijk om te weten
Groetjes en bedankt Ine
lmh-v 16-08-2002
neem ik mee, bedankt!
Lida
Foto`s uploaden Kan iemand mij vertellen hoe het komt dat ik…
kaas tablets Heeft iemand een goed recept voor kaaskoekjes van…
Enquête emoties en eetgedrag Beste allemaal, Momenteel ben ik bezig met…
Recept voor rundvleessalade voor 4 personen, het totaal van de ingredienten is ca. 2,5 kg ingrediënten voor 4 personen Aardappelen (…
Hoe kan ik mijn recept aanpassen In mijn recept van varkenswangetjes op…
frituurijzer Bij de bakwinkel kun je deze kopen voor €10,= ex verzenden, zitten 3 vormpjes bij. Gr. Lucia
IPhone app smulweb geschikt voor iPad? Ik kon altijd wel inloggen, maar nu lukt het mij op de iPad niet meer. Via internet explorer alles prima, maar op de iPad app geeft deze inloggen mislukt aan onder dezelfde inlognaam en password.
biscuitdeeg mislukt altijd! help Ik weet niet of je al antwoord hebt maar ik doe het altijd zo met een prima resultaat: Voor een vorm van 26 cm. 5 eieren 200 gr suiker 1 zakje vanillesuiker of 1/2 tl vanillepoeder 1 tl zout 150 gr bloem 50 gr maïzena (of 200 gr glutenvrij meel) boter paneermeel Laat alles op kamertemperatuur komen. Doe de eieren in de beslagkom samen met de suiker, vanillepoeder en het zout. Klop zo lang tot de kleur bijna wit is geworden. Doe de bloem en maïzena in een kom en zeef dit in gedeeltes bij het beslag, waarbij telkens een deel van het meel er voorzichtig doorheen wordt gespateld. Doe het beslag in een met boter ingesmeerde en met paneermeel bestrooide springvorm. Laat gedurende ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken op 150 graden. Als hij klaar is op een, tegen het plakken, met paneermeel bestrooid rooster laten afkoelen.
courgettes Hallo , we zitten in een zelfde bootje hier ! Ik zit na amper anderhalve week (opnieuw) met een volle winkelkar aan courgettes en ik ben momenteel de groente wel even beu desondanks variatie . Om u van antwoord te dienen : Ja , dat gaat zeer zeker ! De beste methode is de courgette reeds in blokjes of repen snijden ( niet schillen ) en ze eerst op een bord van elkaar weg te bevriezen waarna je ze kan verdelen over diepvrieszakjes , dat is alles ! Ik doe vandaag nog hetzelfde ! Groeten , V.I.
inloggen Ik heb hier ook al paar dagen last van. Ik kan wel bij mijn eigen gegeven, maar niet ingelogd zijn bij andere recepen of hompage. Is er al een oplossing hiervoor?