1. Home
  2. Artikelen
  3. Is het gaar?

Is het gaar?

Kooktijden voor verschillende vlees soorten op de bbq

Soort
Kip filet medium 10-12 Niet meer rose

Dij-zonder Bot medium 12-15 vocht is helder

Dij medium 20 Vocht is helder

Borst m/bot medium 45 Niet meer rose

Hele poot medium 45 vocht is helderSteaks (1 tot 2.5cm dik)
hoog 3 tot 6 minuten per kant
Medium rare

Het zelfde geldt voor gemarineerd rundvleesKarbonades met of zonder bot
Medium tot hoog vuur
8 tot 10 minuten
Tot het vocht helder is als je er in prikt.
Het vlees mag een beetje rose zijn

Varkenshaasje:
Medium high
ca 18 minuten
Tot het vocht helder is als je er in priksLamskoteletjes
medium high
6 tot 10 minuten
Medium rare

Lamsbout zonder bot(open gesneden, plat stuk)
medium high
20 tot 30 minuten
vlees thermometer registreert 60 graden voor "rare"
en 65 graden voor medium rare

Zadel
medium high
25 minuten
vlees thermometer registreert 60 graden voor rare
en 65 graden voor medium rareMoten en hele vis
Medium high
10 minuten per 2.5 cm dikte
"flakes" (komt een beetje uitelkaar) als je het probeert met een vork.Runder; varkens, kippe of lamsgehakt

Medium heet

10 tot 16 minuten

Tot het niet langer roze is van binnen

Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Dit artikel staat ook in de volgende kookgroepen:
buiten_eten

buiten eten

Top