1. Home
  2. Artikelen
  3. Programma van Fair Culinair

Programma van Fair Culinair

Programma-onderdelen van de Fair Culinair

  • Proeverijen: Ook dit jaar kunt u genieten van diverse proeverijen van bier, wijn, en champagne.

  • Kookdemonstraties door topkoks van onder andere het gilde van Nederlandse Meesterkoks, waaronder Cas Spijkers en Ad Janssen.

  • Workshops op het gebied van Internationale keuken en kooktechnieken.

  • Cursussen, zoals een basiscursus wijnproeven

  • Productpresentaties van foodproducten zoals vis, schaal- en schelpdieren, wild, gevogelte, kruiden en specerijen, delicatessen, patisserie en verse groenten en fruit. Dit jaar wordt extra aandacht besteedt aan het verssegment (vis, groenten en fruit) en ambachtelijke, biologisch dynamische en streekproducten. Met name op het Marktkramenplein, waar veel producenten en leveranciers van ambachtelijke en natuurlijke producten zich presenteren, zijn deze thema's duidelijk terug te vinden.

  • Productpresentaties van kookmaterialen, tafellinnen, servies en glaswerk

  • Vragenuurtje aan experts

  • 'Le grand Prix Culinair' Uitreiking van de prestigieuze onderscheiding voor de beste Nederlandse Amateurkok

  • Landelijke finale van de Meest gezonde wijn, en Mooiste dessertwijn

  • Finale van de wedstrijd 'Trophee Buzet' de wedstrijd voor de beste amateurwijnproever.

Reacties (0)

Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top