1. Home
  2. Artikelen
  3. Gourmet idee

Gourmet idee

tips voor een lekkere visgourmet.

Tip 1: Reepjes zalm, gekruid met zout en verse dille, even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd en een scheutje witte wijn en een lepeltje room fris.

Tip 2: Reepjes tong, gekruid met milde kerrie poeder, gebakken met lente-uiringetjes en geschaafde amandelen.

Tip 3: Gepaneerde stukjes schelvis in de boter gebakken en geserveerd met een koude citroen- of knoflooksaus.

Tip 4: Gekookte mosselen, gekruid met fijngeperste knoflook, zout en peterselie, even opgebakken met wat uisnippers en afgemaakt met een scheutje slagroom.

Tip 5: Gepelde gamba's even opgebakken met fijngehakte knoflook en kleine stukjes paprika, afgemaakt met een lepeltje kant en klare tomatensaus en bestrooid met fijngehakte peterselie.

Reacties (0)

Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top