1. Home
  2. Artikelen
  3. WE-CONTACT

WE-CONTACT

Bereikbaarheid op maat!

Met behulp van 'we-contact' communiceer je met anderen binnen en buiten 'SmulWeb'. je bepaalt daarbij zelf hoe herkenbaar, vindbaar en bereikbaar je bent op Internet. Je beschikt over twee 'we-contactboxen', die je naar eigen wens kunt vormgeven: een we-contactbox ?op naam en een we-contactbox op nummer.We-contact versterkt zowel je herkenbaarheid als je anonimiteit op Internet. Je kunt je we-contactboxen voorzien van een eigen gezicht. Dat kan met tekst, beeld en/of geluid. Op deze manier kun je jezelf presenteren zoals jij dat wilt.Iedere we-contactbox beschikt over een eigen internetadres. Je kunt bovendien een korte omschrijving en een aantal zoektermen opgeven, waardoor de box geschikt is om aan te melden bij zoekmachines. Op deze manier maak je jezelf vindbaar op Internet.

Hieronder een kort voorbeeld van een toepassing:


Kees Janssen woont in Bussum en is van beroep webdesigner. In zijn vrije tijd luistert Kees graag naar Grunge-muziek en besteedt hij veel tijd aan zijn grote hobby?s zweefvliegen en vissen. Om in conditie te blijven gaat Kees bovendien iedere week twee keer squashen. Kees vindt het leuk om in contact te komen met mensen uit de omgeving die dezelfde hobby?s hebben. Als omschrijving geeft hij op: Ik ben webdesigner en ge?nteresseerd in Grunge-muziek, zweefvliegen, vissen en squash. En als zoektermen: Bussum, Grunge, zweefvliegen, vissen, squash en webdesign. Hij geeft het internetadres van zijn 'we-contact' op bij de zoekmachines van ilse en vindex.


Door het eigen internet-adres kun je je we-contactbox ook bij andere site's linken.

Ook de we-contactbox onder nummer kan handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, of een partner. Je kunt zo iets over jezelf vertellen, zonder dat je je identiteit prijs geeft.Wanneer iemand een bericht in je we-contactbox heeft geplaatst, dan krijg je hiervan per e-mail een signaal. Je kunt zelf kiezen of je bij ieder bericht meteen een signaal wilt ontvangen, eens per dag, of eens per week. Je kunt er ook voor kiezen om een waarschuwing via ICQ te krijgen. Omdat je meerdere email-adressen kunt opgeven, kun je je ook laten waarschuwen via (het e-mailadres van) je mobiele telefoon of andere aan e-mail gekoppelde systemen.Wanneer iemand je vervelende berichten stuurt, dan kun je eenvoudig toekomstige berichten van deze persoon blokkeren.Binnen 'smulweb' kun je anoniem corresponderen. Wanneer iemand vanuit 'SmulWeb' een bericht plaatst in je we-contactbox, dan krijg je automatisch een link naar zijn of haar we-contactbox. Je kunt dus zien hoe deze persoon zich presenteert in zijn we-contact. Zo krijgt communicatie op Internet een nieuwe dimensie.Overal waar iemand een bericht plaatst binnen smulweb (een reactie in het gastenboek, een reactie op een recept, artikel, etc.) wordt straks automatisch een link geplaatst naar - naar keuze- de we-contact op naam of op nummer. Zo kun je zien wie er 'achter een bijdrage zit' en kun je hem of haar een reactie sturen.Het gebruik en de mogelijkheden van 'we-contact' op een rij

Ga naar je eigen 'we-contact'

Reacties (24)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Dit artikel staat ook in de volgende kookgroepen:
veel_gestelde_vragen

veel gestelde vragen

Top