1. Home
  2. Artikelen
  3. Dieet dagboek van Bianca

Dieet dagboek van Bianca

Doormiddel van dit dagboek probeer ik in 1 maand 5 kilo kwijt te raken. Een dagboek kan misschien werken als stok achter de deur.

Vandaag zou de eerste dag zijn van mijn dieet moeten zijn.
maar ik ben alweer helemaal de mist in gegaan.
Het is erg warm en de mussen vallen dood van het dak. Elk ander mens in mijn omgeving krijgt geen hap door zijn of haar keel van de hitte.
Maar ik heb doorlopend trek,
Ik begin goed hoor, 2 glazen water voor het ontbijt of liever gezegd brunch, een appel azijn pil kelp lecintine pillen en dan een half parrisien stokbrood met kaas en stroop en heerlijke aardappel salade en een kop pu erh thee.
S, middags heb ik een gesprek op het dagverblijf van onze gehandicapte pleegdochter. Ben best wel nerveus en koop 2 ei bacon sandwiches op het station drink tussendoor wel 2 liter water.
s,avonds gaan we barbecuen en ik doe me te goed aan sate shlaslick karbonade cool salade, knoflooksaus, een half stokbrood met sate saus. En omdat deze lijn dag toch al verpest is de nodige wijntjes en als toetje stiekem 2 rolletjes drop.
Elk mens weet dat je hier niet mee afvalt, morgen beter.
O ja mijn ochtend gewicht is 72,7 kg hoe vind ik ooit de motivatie????????Over gisteren wil ik het eigenlijk niet meer hebben. Nadat ik het dagboek stukje geschreven had, heb ik me nog te goed gedaan aan veel en vooral vette snacks.

Vanochtend ben ik ervoor gestrafd 74 kg. Ik kan mezelf natuurlijk voor de gek houden en zeggen dat het vocht is. Maar het is gewoon beter te accepteren dat deze toename van gewicht komt door mijn eigen eet gedrag van Maandag.

Vandaag begin ik dus opnieuw. en nu wat meer gemotiveerd.

Ontbijt: 2 volkoren beschuit
2 keer halvarine
anderhalve plak 48 kaas
Veel water zeker wel een liter

Lunch: Een groote salade van ijsberg sla
falafal, ui, tomaat en tonijn, magere dressing veel water 1 plakje grilham, beker magere yogurt

Tussendoor: water en 2 ontbijtkoek met kaneel en halvarine.

Diner: Cesar salade met gerookte kip
En toe magere Yogurt.

Er zullen mensen zijn die zeggen " maak je niet druk er zijn mensen die zwaarder wegen"
Natuurlijk dat klopt ook, Mijn boven lijf is bijvoorbeeld smal in verhouding met mijn onderlijf. Van boven maat 40/42 en van onder maat 46 en laatst moest ik zelfs in maat 48. Op dat moment heb ik echt staan huilen in de pas kamer.
En daar baal ik nou zo van dat mijn figuur zo,n enorme invloed heeft op mijn humeur.

Nu het tot nu toe zo lekker gaat [ moet eerlijk eggen dat het pas 1 uur is. En ik de tussendoortjes en diner vast vooruit gepland heb] krijg ik er steeds meer zin in. Ook de wetenschap dat andere mensen dit kunnen lezen geeft me het gevoel niet te willen afgaan. Morgen verder over het vervolg van mijn lijn poging.Tot nu toe is er van het hele lijnen ondanks alle goede voornemens niets terecht gekomen.
En eerlijk gezegd vraag ik me af of het me ooit nog gaat lukken.
Inmiddels weeg ik nu dus 74,7 kg en het blijkt dat ik toch wel erg snel aan kom. Mijn eigen schuld welliswaar. Maar waarom vind ik de motivatie toch niet. Het lijkt wel alsof ik continu trek of zelfs honger heb. En dit ondanks al mijn geschrans. Over drie weken ga ik op vakantie naar Italie, het land met mijn favoriete eetcultuur.
Ik moet dus echt wat afvallen want anders kom ik moddervet terug.
Nou ja morgen maar een nieuwe start maken.
Dan kom ik er wel. Toch????????

Reacties (1)

Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top