1. Home
  2. Artikelen
  3. Achtergronden en plaatjes

Achtergronden en plaatjes

Hoe plaats ik plaatjes en achtergronden op mijn site? Hier vind u het antwoord en nog een paar handige tips.

Veel mensen hebben grote problemen met het vinden van een leuke achtergrond of leuke plaatjes. Ik had dat ook. Ook wist ik niet hoe ik ze op mijn pagina kon zetten. Ik heb nu het antwoord gevonden en ik wil het graag met u delen.

Ik heb verschillende bestanden met daarin een goeie beschrijving over het plaatsen van een leuke achtergrond en het zetten van leuke plaatjes.
Als eerst over de plaatjes. Als je ergens op internet een leuk plaatje ziet klik je met de rechter muisknop erop.
Kies voor eigenschappen (of propperties) en je ziet een lijstje met ook een url. Die url moet u dan onthouden zodat na het typen van . En dan verschijnt daar het plaatje. Ik heb nu overal spaties tussen gedaan want anders lukte het niet. U moet dus alles aan elkaar schrijven behalve tussen de g en s moet 1 spatie. De url is gewoon zoals u in de eigenschappen kunt zien. Dus met en zonder spaties.
Een achtergrond gaat als volgt het lijkt erg op wat je moet doen met een plaatsje; U vind een leuk plaatje u typt dan < B O D Y b a c k g r o u n d = " ook dan typt u weer de url en sluit u af met " > Ook hier geldt weer dat er allemaal spaties tussen staan, maar er moet alleen een spatie tussen de Y en b. Let wel op dat het plaatje niet te donker is.

Ik hoop hiermee dat u er iets mee kunt. Voor leuke plaatjes en achtergronden kunt u misschien wel naar de smulwebpagina gaan van essie2395. Zij heeft daar heel veel plaatjes.
Ik heb deze informatie van allerlei andere smulwebbers die mij dit hebben toegestuurd. Het komt dus niet allen van mij.

Reacties (18)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top