Gevonden in de Zondagskrant van 29 februari 2004.
Een 1e klas oestermes voor het openen van oesters.
Oesters zijn lastig te kraken.Het nieuwe oestermes van ROSLE is klein maar krachtig.Dit gereedschap is speciaal ontwikkeld in samenwerking met oesterskwekers in Bretagne, het centrum van de Franse oesterproductie.
Het mes won al diverse prijzen die werden toegekend door echte Bretonse oesterexperts.
Zij zijn onder de indruk van deze nieuwkomer.
Dit topproduct van roestvrijstaal vraagt een minimale inspanning om de exclusieve zeedelicatesse toegankelijk te maken.
Het smalle , toch extreem sterke mes is scherp aan beide zijde.Het heeft een ergonomisch handvat en is relatief kort.
Hierdoor kan met minimale inspanning de harde oesterschelp gekraakt worden.
De oesterdelen laten zich mooi en onbeschadigd scheiden en dat zorgt dat de smaak optimaal tot zijn recht komt.
Helaas word de prijs niet vermeld.
paulbrussel 01-03-2004
Rosle is een uitstekend culinair merk, dus ik verwacht niet anders dan dat het oestermes goed is.
Het is overigens ook een merk dat aan de dure kant is...
Foto`s uploaden Kan iemand mij vertellen hoe het komt dat ik…
kaas tablets Heeft iemand een goed recept voor kaaskoekjes van…
Enquête emoties en eetgedrag Beste allemaal, Momenteel ben ik bezig met…
Recept voor rundvleessalade voor 4 personen, het totaal van de ingredienten is ca. 2,5 kg ingrediënten voor 4 personen Aardappelen (…
Hoe kan ik mijn recept aanpassen In mijn recept van varkenswangetjes op…
frituurijzer Bij de bakwinkel kun je deze kopen voor €10,= ex verzenden, zitten 3 vormpjes bij. Gr. Lucia
IPhone app smulweb geschikt voor iPad? Ik kon altijd wel inloggen, maar nu lukt het mij op de iPad niet meer. Via internet explorer alles prima, maar op de iPad app geeft deze inloggen mislukt aan onder dezelfde inlognaam en password.
biscuitdeeg mislukt altijd! help Ik weet niet of je al antwoord hebt maar ik doe het altijd zo met een prima resultaat: Voor een vorm van 26 cm. 5 eieren 200 gr suiker 1 zakje vanillesuiker of 1/2 tl vanillepoeder 1 tl zout 150 gr bloem 50 gr maïzena (of 200 gr glutenvrij meel) boter paneermeel Laat alles op kamertemperatuur komen. Doe de eieren in de beslagkom samen met de suiker, vanillepoeder en het zout. Klop zo lang tot de kleur bijna wit is geworden. Doe de bloem en maïzena in een kom en zeef dit in gedeeltes bij het beslag, waarbij telkens een deel van het meel er voorzichtig doorheen wordt gespateld. Doe het beslag in een met boter ingesmeerde en met paneermeel bestrooide springvorm. Laat gedurende ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken op 150 graden. Als hij klaar is op een, tegen het plakken, met paneermeel bestrooid rooster laten afkoelen.
courgettes Hallo , we zitten in een zelfde bootje hier ! Ik zit na amper anderhalve week (opnieuw) met een volle winkelkar aan courgettes en ik ben momenteel de groente wel even beu desondanks variatie . Om u van antwoord te dienen : Ja , dat gaat zeer zeker ! De beste methode is de courgette reeds in blokjes of repen snijden ( niet schillen ) en ze eerst op een bord van elkaar weg te bevriezen waarna je ze kan verdelen over diepvrieszakjes , dat is alles ! Ik doe vandaag nog hetzelfde ! Groeten , V.I.
inloggen Ik heb hier ook al paar dagen last van. Ik kan wel bij mijn eigen gegeven, maar niet ingelogd zijn bij andere recepen of hompage. Is er al een oplossing hiervoor?