Buiten Eten Recepten met een vleugje zon van Margriet is een prachtig geillustreerd zomers kookboek met 140 pagina?s ideeen en recepten voor een brunch op het balkon, een lunch in de tuin, een barbecue op het terras of een picknick aan het water.
Wat dacht je van bosbessen met honingyoghurt voor een zondags ontbijtje op je dakterras of een verrassende maaltijdsalade met pasta, pompoen en feta. Dankzij de smaakvolle fotografie van Ian Wallace krijg je meteen zin om te eten.
Naast recepten voor zomerse salades, koude soepen, knapperige groenteschotels en verfrissende drankjes vind je in dit boek ook een planner voor het organiseren van een tuinfeest, tips voor het meenemen en bewaren van gerechten bij een picknick en handige weetjes voor een geslaagde barbecue.
De meeste recepten in Buiten Eten Recepten met een vleugje zon blinken uit in smakelijke eenvoud. Je hoeft dus niet uren in een warme keuken te staan om te genieten van een klein eetfestijn in de achtertuin. En mocht het dan onverwacht toch gaan regenen dan zet je met zo'n zomers maaltje ook binnen een beetje de zon op tafel!
Buiten eten Recepten met een vleugje zon van Margriet, Recepten Louise Pickford, met foto?s van Ian Wallace
ISBN 90.5855.091.5 verkoopprijs ? 17,95
Foto`s uploaden Kan iemand mij vertellen hoe het komt dat ik…
kaas tablets Heeft iemand een goed recept voor kaaskoekjes van…
Enquête emoties en eetgedrag Beste allemaal, Momenteel ben ik bezig met…
Recept voor rundvleessalade voor 4 personen, het totaal van de ingredienten is ca. 2,5 kg ingrediënten voor 4 personen Aardappelen (…
Hoe kan ik mijn recept aanpassen In mijn recept van varkenswangetjes op…
IPhone app smulweb geschikt voor iPad? Ik kon altijd wel inloggen, maar nu lukt het mij op de iPad niet meer. Via internet explorer alles prima, maar op de iPad app geeft deze inloggen mislukt aan onder dezelfde inlognaam en password.
biscuitdeeg mislukt altijd! help Ik weet niet of je al antwoord hebt maar ik doe het altijd zo met een prima resultaat: Voor een vorm van 26 cm. 5 eieren 200 gr suiker 1 zakje vanillesuiker of 1/2 tl vanillepoeder 1 tl zout 150 gr bloem 50 gr maïzena (of 200 gr glutenvrij meel) boter paneermeel Laat alles op kamertemperatuur komen. Doe de eieren in de beslagkom samen met de suiker, vanillepoeder en het zout. Klop zo lang tot de kleur bijna wit is geworden. Doe de bloem en maïzena in een kom en zeef dit in gedeeltes bij het beslag, waarbij telkens een deel van het meel er voorzichtig doorheen wordt gespateld. Doe het beslag in een met boter ingesmeerde en met paneermeel bestrooide springvorm. Laat gedurende ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven bakken op 150 graden. Als hij klaar is op een, tegen het plakken, met paneermeel bestrooid rooster laten afkoelen.
courgettes Hallo , we zitten in een zelfde bootje hier ! Ik zit na amper anderhalve week (opnieuw) met een volle winkelkar aan courgettes en ik ben momenteel de groente wel even beu desondanks variatie . Om u van antwoord te dienen : Ja , dat gaat zeer zeker ! De beste methode is de courgette reeds in blokjes of repen snijden ( niet schillen ) en ze eerst op een bord van elkaar weg te bevriezen waarna je ze kan verdelen over diepvrieszakjes , dat is alles ! Ik doe vandaag nog hetzelfde ! Groeten , V.I.
inloggen Ik heb hier ook al paar dagen last van. Ik kan wel bij mijn eigen gegeven, maar niet ingelogd zijn bij andere recepen of hompage. Is er al een oplossing hiervoor?
kookclub alkmaar
Ik woon in Alkaar. Heb interesse in Indonesisch koken, ben er best goed in.Misschien wonen we bij elkaar in de buurt.