1. Home
  2. Artikelen
  3. Buiten Eten

Buiten Eten

Buiten Eten Recepten met een vleugje zon van Margriet is een prachtig geillustreerd zomers kookboek met 140 pagina?s ideeen en recepten voor een brunch op het balkon, een lunch in de tuin, een barbecue op het terras of een picknick aan het water.
Wat dacht je van bosbessen met honingyoghurt voor een zondags ontbijtje op je dakterras of een verrassende maaltijdsalade met pasta, pompoen en feta. Dankzij de smaakvolle fotografie van Ian Wallace krijg je meteen zin om te eten.

Naast recepten voor zomerse salades, koude soepen, knapperige groenteschotels en verfrissende drankjes vind je in dit boek ook een planner voor het organiseren van een tuinfeest, tips voor het meenemen en bewaren van gerechten bij een picknick en handige weetjes voor een geslaagde barbecue.

De meeste recepten in Buiten Eten Recepten met een vleugje zon blinken uit in smakelijke eenvoud. Je hoeft dus niet uren in een warme keuken te staan om te genieten van een klein eetfestijn in de achtertuin. En mocht het dan onverwacht toch gaan regenen dan zet je met zo'n zomers maaltje ook binnen een beetje de zon op tafel!

Buiten eten Recepten met een vleugje zon van Margriet, Recepten Louise Pickford, met foto?s van Ian Wallace
ISBN 90.5855.091.5 verkoopprijs ? 17,95

Reacties (0)

Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top