1. Home
  2. Artikelen
  3. Lijndagboek 2

Lijndagboek 2

Opnieuw beginnen

Ja hoor het is zover, ik ben er klaar voor (hoop ik) Ik zat zo mooi aan die 83 kg, maar na de vakantie in oktober waren het er al 86 en nu na de feestdagen 88,4 kg schoon aan de haak.
Dus nu is het afgelopen ze moeten er weer af. En deze keer wil ik onder die 80 kg komen. 78 was en is mijn streefgewicht. Maar mensenkinderen dat wordt me een karwei. Ieder keer stel ik het maar uit omdat er feestjes in het vooruitzicht zijn of om welke andere reden dan ook. Allemaal smoesjes natuurlijk. Maar vandaag ben ik echt begonnen. Dus dat wordt weer kalorien tellen.
2 mei trouwt mijn dochter en dan moet ik slank zijnNou maandag ging perfect, me keurig aan de regels gehouden . Maar dinsdag was minder.
We gingen met ons stamcafe naar de bierbrouwerij en daarna eten.
Heel gezellig geweest hoor, maar natuurlijk de nodige pinten gedronken en het eten ook niet laten staan. Het toetje was zo overheerlijk dat ik ook daar me aan te buiten ben gegaan.
Vandaag heb ik alleen nog maar cornflakes op want vanavond ga ik lekker met mijn dochter een hapje eten!!!! Maar allen spa voor mij en geen dessert hoor vandaag
Het komt welWat heb ik een gezellige avond gehad gisteren. Heerlijk gegeten en lekker met mijn dochter bijgekletst. We zijn bij een Mexicaans/Spaans eetcafe geweest en hebben als voorgerecht nachochips met kaas uit de oven gegeten met creme fraiche en als hoofdgerecht, van die kleine pannekoekjes die je zelf kon vullen met kip, paprika ,uien, mais en sla. Heerlijk hoor. Ik heb geen idee hoeveel calorien het waren maar aangezien ik overdag alleen wat cornflakes had gegeten kon het wel. We hebben ons laten verleiden een toetje te nemen en dus toch lekker een klein ijsje gegeten. Netjes aan de Spa en cola light alleen een portje als aperitief.
Vandaag gaan we ons weer keurig aan de regels houden natuurlijk.
Hoewel een buurvrouw gisterenavond een cake heeft gebracht, maar daar blijf ik vanaf hoor.Nou dat valt niet tegen hoor. Vanmorgen 86,6 ondanks alle etentjes. Het gaat de goede kant op dus. Ik kon toch niet wachten om me te wegen tot maandag en wilde even spieken tussendoor. Als het zo doorgaat zijn er dus maandag de eerste twee kg af. Lekker dat ik ook helemaal geen hongergevoel heb deze keer.

Reacties (0)

Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Dit artikel staat ook in de volgende kookgroepen:
afslanken_

afslanken

Top