1. Home
  2. Artikelen
  3. Slim Shoppen?

Slim Shoppen?

Dat scheelt tijd!

(Bron: Vriendin Menugids)

Wil je tijd en geld besparen? Dan is slim winkelen het motto. Een beetje organisatie vooraf en je hebt alles moeiteloos onder controle.
Met deze handige booschappenplanner en inkooptips ben je voordeling uit!Uitgekiend inkopen kan je veel tijd schelen. Even snel zonder boodschappenlijstje de supermarkt doorrennen lijkt tijd op te leveren, maar je bent snel het zicht kwijt op wat je echt nodig hebt als je ter plekke moet besluiten wat je gaat eten. Ook kies je dan vaker voor van die handige kant-en-klare, maar ook dure produkten. Van te voren bedenken wat je gaat eten en een lijstje maken schelt niet alleen tijd, maar ook geld!Door aanbiedingen in de gaten te houden kun je nog meer besparen. Diepvriesprodukten zijn prettig om op voorraad te hebben, maar ook potten pastasaus en andere maaltijdsausen zijn redelijk lang houdbaar.
Belangrijk: kontroleer bij tijd en wijle je voorraad. Vaak schuiven produkten die je niet zo vaak gebruikt in de voorraadkast naar achteren en voor je het weet zijn ze over datum en kun je ze weggooien. Regelmatig even checken dus, anders wordt goedkoop duurkoop!

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Leuk artikel? Deel het
Laatste vragen
Laatst beantwoorde vragen
Meest bekeken
Top