1. Home
  2. ZOETERWOUDE
  3. Kookstudio's
  4. Landgoed Rustdam anno 1877

Kookstudio Landgoed Rustdam anno 1877 te ZOETERWOUDE

Workshop kaasmaken Met ruim 25 jaar ervaring in dit mooie ambacht, neemt de boer en boerin u mee in de wereld van het kaasmaken. Terwijl u aan een lekker “bakkie” koffie zit wordt op een smakelijke manier verteld wat u die dag te wachten staat rond de kaastobbe. Totaal zal u zo’n 2,5 á 3 uur te gast zijn op de boerderij en in die tijd zult u met eigen handen een prachtig “rustdammertje” produceren die u direct mee naar huis neemt. Het geheel kan in een eigen gevormde groep van maximaal 10 personen of als u bijvoorbeeld met z’n tweeën wilt komen, u samen met andere kaasmakers aan ’t werk gaat. de datum zijn in overleg vast te stellen. De workshop is evt. uit te breiden met een eenvoudige boerenlunch bestaand uit meest eigen boerenproducten die u absoluut zal smaken na het kaasmaken. Het zal een ware voldoening zijn als u met uw eigen Rustdammertje huiswaarts keert.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Landgoed Rustdam anno 1877
Landgoed Rustdam anno 1877
Landgoed Rustdam anno 1877
Landgoed Rustdam anno 1877
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van ZOETERWOUDE

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze kookstudio in Rotterdam is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een intiem, trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de open keuken. Je wordt er warm ontvangen door het enthousiaste team met sprankelende champagne en verrassende amuses. …  Lees verder »

Ben je ook zo'n kookgek? En zou je wel meer willen weten van andere 'keukens'? Dan ben je op mijn site op het goede webadres! Ook jij bereidt vast steeds meer internationale gerechten. Misschien kook je inmiddels ook wel Surinaams, want de Surinaamse schotels worden steeds populairder. Misschien zou je het juist wel willen leren!? Lees dan verder op mijn site! De bekendheid van de Surinaamse keuken groeide gestaag. Eerst door ontdekking van de heerlijke afhaalgerechten, maar de laatste tijd wil men het graag zelf leren koken! …  Lees verder »

Top