1. Home
  2. Wijdewormer
  3. Kookstudio's
  4. CucinaUva

Kookstudio CucinaUva te Wijdewormer

De Italiaanse keuken is een prachtige, aardse keuken die kooktechnisch heel toegankelijk is voor een groot publiek. Tijdens de workshops willen wij graag onze passie voor de karakteristieke smaken en producten uit de rijke traditie waarin wij zijn opgegroeid met u delen. Maandelijks koken wij vijf verschillende gerechten uit het nieuwe kookboek van Mario. Tevens houden wij rekening met eventuele vegetarische wensen. Hobbykoks en kookliefhebbers kunnen al vanaf 2 personen deelnemen aan de workshops. Voor bedrijven is het mogelijk om vanaf 6 personen deel te nemen. Voor groepen van 18 tot 20 personen kunnen wij de kookstudio exclusief reserveren. Vanaf 5 personen is het mogelijk om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij.

Reacties (0)

CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
CucinaUva
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Wijdewormer

 …  Lees verder »

Koken met kennis, moleculair, wetenschappelijk of chemisch koken; het is maar hoe je het noemt. Cook & Chemist combineert koken met natuur- en scheikundige kennis. Die aanpak levert fascinerende keukenexperimenten op. Bovendien leidt het tot beter en innovatiever koken. En...het is ontzettend leuk om te doen! …  Lees verder »

De workshops worden gegeven in eigen studio aan de Kogendijk of in de tuinzaal van het sfeervolle Hotel 1900, aan de Russenweg te Bergen. Voor dit seizoen heeft Fruits du Soleil een divers aanbod van mogelijkheden. Ook is het mogelijk een workshop in overleg samen te stellen. De workshop is een ideale gelegenheid om gezellig en informeel met elkaar in de weer te zijn, met als resultaat een verzameling smakelijke kleine gerechten, waar u gezamenlijk van kan genieten. Alle workshops kunnen gehouden worden op ieder gewenst tijdstip. Ook in het weekend! Groepen vanaf 10 personen, anders op aanvraag. …  Lees verder »

Je wilt een leuk verjaardagfeest? Kom dan gezellig kokkerellen met je vrienden en vriendinnen! Je maakt met z′n allen een lekkere pasta maaltijd. Verse pasta maken is erg leuk of maak een zelfportret op je pizza! Je mag doorgeven wat je echt niet lust, dan houden we daar rekening mee. …  Lees verder »

Top