1. Home
  2. Westervoort
  3. Kookstudio's
  4. RAFAFOOD

Kookstudio RAFAFOOD te Westervoort

Welkom bij Rafafood , de keuken van Duizend en Een Nacht. Als enige in de regio Arnhem, richt Rafafood zich volledig op de culinaire traditie van het Midden-Oosten. Bij ons geniet u van authentieke hapjes en gerechten uit de landen van de Arabische landen, zoals Marokko, Syrië en Irak. Al onze producten zijn in eigen keuken bereid, altijd met verse ingrediënten van topkwaliteit. Rafafood voert catering uit voor groepen van 10 tot 1000 personen. Dat begint met het voedsel en de drank, maar er is meer mogelijk: wij kunnen ook voor de bediening en de aankleding van uw evenement zorgen. Geeft u een feest? Rafafood kan van uw feest een sprookje uit Duizend en Een Nacht maken, compleet met artiesten, buikdanseressen en musici. Daarnaast verzorgt Rafafood kookworkshops en demonstraties Belafia.... Eet smakelijk

Reacties (0)

RAFAFOOD
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Westervoort

Wij bieden diverse leerzame, maar vooral gezellige workshops rond een bepaald thema. Een bijzondere middag of avond voor o.a. het familiefeestje, vrienden/vriendinnenavondje, of bedrijfsuitje. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Zoekt u naar een vriendelijke en unieke locatie waar u ontspannen wijze uw eigen afternoon tea of 'high tea', zoals de Nederlanders het noemen, kunt maken? Dan bent u bij Wendy, zowel in de winter als de zomer, aan het juiste adres. U maakt een keuze uit een keur van uitdagende en originele recepten en voert deze uit onder deskundige begeleiding. …  Lees verder »

FeelGood-Health&Food verzorgt workshops en cursussen rondom thema’s die te maken hebben met gezondheid, voeding en natuurgeneeskunde. …  Lees verder »

Top