1. Home
  2. Wassenaar
  3. Kookstudio's
  4. Kookatelier Wassenaar

Kookstudio Kookatelier Wassenaar te Wassenaar

Op 1 september gaat alweer het 9e kookseizoen van start in de voormalige slagerij op Het Kerkehout. Kookatelier Wassenaar is een succes. Kookatelierhouder Frans Senf: “Ons thema is en blijft veel plezier beleven aan het samen koken. Het is net als bij een sportclub, waar je met elkaar een prestatie levert. Wij koken iedere maand met zo’n 12 tot 14 leden een uitgebreid 4-gangen menu. De ervaring leert dat de leden thuis met de recepten verder aan de slag gaan. Een groot deel van de 220 leden kookt zo’n 3 tot 4 jaar bij één van de 17 kookclubs.“Natuurlijk hebben we ook kookvrienden van het eerste uur. Dat is onze beloning! Veel plezier beleven wij al acht jaar met elkaar. Daar gaat het toch om”.

Reacties (0)

Kookatelier Wassenaar
Kookatelier Wassenaar
Kookatelier Wassenaar
Kookatelier Wassenaar
Kookatelier Wassenaar
Kookatelier Wassenaar
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Wassenaar

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze sfeervolle kookstudio Kooklokaal is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd in het souterrain van De Houtrustkerk aan het idyllische stuk van de Beeklaan. De ruimte is warm en huiselijk ingericht. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende. De kookstudio heeft een kruidentuin met zonnig terras. Er vinden kookworkshops plaats voor groepen van 10 tot 50 personen, kookles voor individuen en de ruimte is ook geschikt als vergaderlocatie. …  Lees verder »

Top