1. Home
  2. Veenendaal
  3. Kookstudio's
  4. Delizioso

Kookstudio Delizioso te Veenendaal

In kookstudio Delizioso kookt u samen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s onder leiding van een professionele kok uw eigen gerechten om ze vervolgens zelf op te eten. Koken bij Delizioso betekent dat uw gezelschap uit minimaal 6 personen en maximaal 20 personen moet bestaan. Bij binnenkomst kunt u kiezen uit verschillende welkomstdrankjes en hapjes. U krijgt uw schort en de recepten mee naar huis.

Reacties (0)

Delizioso
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Veenendaal

Culiria is voor mensen die van lekker eten houden en het leuk vinden om gezamenlijk te koken. Wilt u met uw collega´s, vrienden, vriendinnen of familie samen gezellig het eten bereiden dan bent u bij culiria op het juiste adres! Ook een vrijgezellen workshop behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse workshops te volgen vanaf 8 personen. …  Lees verder »

Bij Koksgasten koken de gasten gezamenlijk. Om vervolgens met elkaar heerlijk te genieten van het zelfbereide viergangendiner, buffet, lunch of tapasmaaltijd. U kookt in een professioneel ingerichte keuken, aan de hand van duidelijke recepten. Anneke Mulder, ervaren restaurantkok en kooklerares, legt uit en begeleidt waar nodig. Het diner wordt tot slot geserveerd in de aangrenzende eetruimte, vergezeld van een heerlijk glas wijn. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top